;
De Dijk Al drie decennia aan de top!
zaterdag 23 nov ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 32,50 | deur € 34,50
muziek | Grote zaal

Op 23 november mogen we De Dijk weer ontvangen in ons grote zaal. De band staat al drie decennia aan de top van de Nederlandse muziekindustrie en iedere keer dat De Dijk neerstrijkt in Hilversum, is de show ram-uitverkocht.

De Dijk staat met een unieke combinatie van Nederlandstalige teksten en muzikale invloeden uit vele windstreken al drie decennia aan de Nederlandse top.

De band werd opgericht in 1981 en is bekend van nummers als: Als ze er niet is, Ik kan het niet alleen, Mag het licht uit en Bloedend hart. De goede songs en hun spetterende live-concerten zijn al sinds de jaren ’80 de basis van hun succes. Hun mix van soul, blues, rock en chanson, de typerende, doorleefde stem van Huub van der Lubbe in combinatie met de fantastische muzikanten zorgen ervoor dat De Dijk nog show na show uitverkoopt.

Afterparty: Hagelslag!
Voor alle ‘venz’ van de Nederpop is er een speciale afterparty in de kleine zaal meteen na het concert van De Dijk. Kom stiekem dansen of op de vulkaan dansen…. als je maar danst want dan besta je. See you Tonight?!

Van Anouk tot Waylon, Spargo tot Luv, Herman Brood tot Marco Borsato, Normaal tot de Jeugd van Tegenwoordig, Jett Rebel tot Ramses Shaffy, Racoon tot BLØF, Total Touch tot de Vengaboys, Shocking Blue tot Golden Earring, Chef’Special tot Claw Boys Claw, Doe Maar tot Gruppo Sportivo, Kensington tot Kane, Roberto Jacketti & the Scooters tot Long Tall Ernie & The Shakers, Dolly Dots tot de Soca Boys, Anita Meyer tot de Sjonnies
Nòg meer muziek van eigen bodem om op verder te feesten na De Dijk. Met DJ’s ArnoV en Paulien.

 


Open Podium zo 24 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify