;
De Gooische Woordenaars Fixed by Dynamic Arts & De Vorstin
vrijdag 27 nov ‘20
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Grote zaal

Gooische Woordenaars is een hiphop avond waarin wij jonge artiesten actief in verschillende disciplines bij elkaar brengen om de uitwisseling en het groeiproces van jonge artiesten binnen de regio te stimuleren. Op deze manier komen de jonge artiesten tot nieuwe mogelijkheden, inzichten en inspiraties om hun talenten te laten bloeien.

Gooische Woordenaars is een serie van events die de diverse aspecten van de hiphopcultuur belichten. Daarnaast is het de plek voor doorstroom en doorgroei van jong regionaal talent. Eerst ben je het talent van je huis, dan van je straat, van je buurt, van je dorp en nu van de regio. Gooische Woordenaars heeft voor iedere hiphopliefhebber wel iets. Van een album release, breakdance competitie, muzikale optredens, dj’s, mc’s en een beat battle.

Wij bieden jonge artiesten een podium zodat zij hun gemaakte werken kunnen delen met een groter publiek. Doordat dit project de mogelijkheid geeft aan jong talent om op te treden en te shinen, creëren we een motivatie om door te groeien in hun talenten. Voor deze jongeren is Gooische Woordenaars het begin om hun talenten te laten zien aan ‘t Gooi. Naast het feit dat dit project voor de jonge artiesten een enorme motivator is, dienen zij ook als inspirator voor jongeren uit het publiek. Gooische Woordenaars is een broedplek voor jongeren uit de hiphopscene, waar zij elkaar kunnen ontmoeten, zich laten inspireren en van elkaar kunnen leren.


Pop Bizz Quiz | De Vorstin Herfstsessies wo 25 nov ‘20
Patat Met: Sheila and the Kit + Loupe | De Vorstin Herfstsessies vr 4 dec ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify