Gooische Woordenaars #1 | De Vorstin Herfstsessies Jonge hiphop uit 035 - check de livestream!
vrijdag 11 dec ‘20
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Grote zaal + Kleine zaal

Jonge hiphop uit 035 powered by Dynamic Arts & De Vorstin.

De livestream start vanavond om kwart voor acht!

Gooische Woordenaars is een serie van hiphop-events die de diverse aspecten van de hiphopcultuur belichten. Daarnaast is het dé plek voor doorstroom en doorgroei van jong regionaal talent. Eerst ben je het talent van je huis, dan van je straat, van je buurt, van je dorp en nu van de regio. Gooische Woordenaars is voor de hiphopliefhebber!

Verwacht deze avond dope mc’s en harde beats.

Elke editie nodigen we één producer uit die de avond verzorgt met zijn eigen beats. Daarnaast zijn er verschillende jonge rappers die centraal staan. Deze eerste editie zijn dat:

Producer of Ceremony
Nyku

Rappers
Multifeed
XNMI
TT on the Phone
Gibson Flows
Yungkid Mino

Nyku
Nyku is een 17-jarige producer uit Laren. Hij is inmiddels drie jaar bezig met het produceren van beats en al meer dan acht jaar met het maken van muziek. Benjamin begon op zijn zesde al met het spelen van gitaar en piano.

Multifeed
Multifeed is een opkomende rapper uit Laren. In 2019 wist hij vriend en vijand te verbazen door het nummer Germany o.a. op Spotify uit te brengen. Gezien de teller inmiddels op ruim 140000 streams staat lijkt het erop dat het publiek hem stiekem al gevonden heeft. En dat is niet zo gek want met zijn relaxte voorkomen en doordachte lyrics ziet en klinkt hij als vakman die al jaren meegaat.

XNMI
Zyen Hulskamp a.k.a XNMI is in 2018 begonnen met zijn rap carrière, samen met producer Nyku en rapper Yungkid Mino. Hij begon op 9-jarige leeftijd met het spelen van piano, waar hij op zijn veertiendede zich meer ging verdiepen in het produceren van beats en het schrijven van nummers. Een jaar later werd hij gevraagd door componist Tom Bakker om een nummer te schrijven voor de Nederlandse artiest Isis, genaamd De Laatste X

TT on the Phone
TT is een jonge entrepreneur en rapper. Vanaf jongs af aan had hij de gave van muziek, maar pas op zijn zestiende is hij dit verder gaan ontwikkelen. Nu is hij een van de beste rappers uit ze regio met dank en inspiratie van: Joey Bada$$ en Capital Steez.

Gibson Flows
Gibraël (Giba Wang), beter bekend als Gibson Flows, is een Nederlandse creatieveling, die zijn vak focust op rapmuziek en de draaitafels. Gibson hoopt de taalbarrière van muziek te doorbreken met behulp van de verschillende talen en emoties die hij verwerkt in zijn muziek.

Yungkid Mino
Yungkid Mino is een 16-jarige rapper uit Hilversum. Met zijn wavey beatselectie, slimme woordspeling en een energieke karakter brengt hij wat verfrissing in de game. Hij zit momenteel op de Nederlandse Pop Academie waar hij zijn vaardigheden continu aan het verbeteren is. Yungkid Mino is hard op weg naar succes.

Dance performance supported by Dynamic Arts Dance Academy

SheFem & Decoy
Deze twee groepen zullen de opening van Gooische Woordenaars verzorgen. Al jaren zijn ze actief als dansers en hebben ze op verschillende podia en festivals opgetreden. Voor deze avond brengen zij hun eigen ode aan hiphop en female empowerment door middel van dans.

Gooische Woordenaars broedplek voor de hiphopscene uit 035

Wij bieden deze jonge artiesten graag een podium waarop zij hun gemaakte werken kunnen delen met een groter publiek. Doordat dit project de mogelijkheid geeft aan jong talent om op te treden en te shinen, creëren we een motivatie om door te groeien in hun talenten.

Voor deze jongeren is Gooische Woordenaars het begin om hun talenten te laten zien aan ‘t Gooi. Naast het feit dat dit project voor de jonge artiesten een enorme motivator is, dienen zij ook als inspirator voor jongeren uit het publiek. Gooische Woordenaars is een broedplek voor jongeren uit de hiphopscene, waar zij elkaar kunnen ontmoeten, zich laten inspireren en van elkaar kunnen leren.


AvroTros Muziekcafé za 12 dec ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify