;
de Posse met: Blijf Rauw, De Onderhonden, 't Gilde, O.K. en Raymtzer
zaterdag 11 jan ‘20
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 18,50 | deur € 20,50
muziek | Kleine zaal

Hiphop is nog lang niet dood! 25 jaar na de release van De Posse Deel 1 “Nederhop Groeit” en 17 jaar na de Posse Deel 5 , is op 9 Juni 2019 de Posse deel 6 gereleased tijdens nu al legendarische releaseparty in de Melkweg in Amsterdam. Op 11 januari komt de groep naar de Vorstin voor de Posse Tour.

Blijf Rauw :
Een Amersfoorts collectief bestaande uit 50% neger en Dokter Octavius die eerder furore maakte onder de naam B.R.A.A.F. Deze crew staat garant voor die echte rauwe hiphop! Keiharde beats en superdope rijms .

’t Gilde:
De emcees Engel , Just , Surya en Robian zijn apart van elkaar al dope maar sinds deze mannen hun handen ineen hebben geslagen en daarmee een hiphop supergroep hebben opgericht zijn ze als collectief misschien nog wel doper. Sterk geschreven lines op hele vette beats maken dit tot een heerlijke combinatie waar je naar kan blijven luisteren.

O.K. :
Een crew die bekend stond als de Ouderkerk Kaffers en hun opwachting maakten op het legendarische eerste Posse album . Daarna volgde hun debuut Wie zijn Wij die ook als een klassieker mag worden bestempeld.
Anno 2019 droppen MC 3man (Roodbaard) en Deleriaz nog steeds die oldskool hiphop en staan live garant om de tent af te breken.

De Onderhonden:
Een door Def P van de Osdorp Posse bedacht concept om de beste emcees , maar vooral ook freestyle kings samen te brengen . De huidige bezetting bestaat uit Def P , Casto , Jerome XL en Das de Rijmmaniak en word onderstaand door turntable legende Daan de Deegmeester. Met deze crew live on stage gaat gegarandeerd het dak eraf

Raymzter:
Deze man timmert al heel lang aan de weg in de HipHop scene. Aanvankelijk in het Engels en later in het Nederlands. Natuurlijk bekend van de hit Kt Marokkanen en anno 2019 nog steeds hard bezig . Zijn nummers kenmerken zich met zowel autobiografische elementen als met sociaal-politieke observaties.Iemand die zo hard werkt voor zijn muziek verdiende voor ons een plek in de Posse family en we zijn ook erg blij dat hij er voor deze show bij is .


LSB Beatles & Beyond zo 12 jan ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify