De Vorstin Goes Eurovisie Songfestival | Live op groot scherm Met optreden van INOYSON
zaterdag 14 mei ‘22
open: 19:45u | start: 20:00u
muziek | Kleine zaal

Onze eigen S10 staat gewoon in de finale van het Eurovisie Songfestival!

Reden genoeg om dit deze zaterdag op groot scherm in De Vorstin te komen kijken. Maar een avond Eurovisie betekent ook livemuziek. En dat hebben we ook geregeld, want INOYSON komt optreden.

We zenden de finale live uit in onze kleine zaal op een groot scherm scherm. Onze Pop Bizz Quiz-host Jeroen Eenkhoorn zal de uitzending van uiterst gevat commentaar voorzien en uiteraard het programma aan elkaar praten. We trappen de avond af met een optreden van INOYSON.

INOYSON is een universum van lucid dreams in de vorm van een Oekraïense componist, multi-instrumentalist, producer en singer-songwriter die cinematische muziek maakt bij denkbeeldige films. Films die je enkel in je gedachtes kan zien bij het luisteren van deze muziek. Tijdens het begin van de oorlog in Oekraïne is INOYSON gevlucht en in Hilversum beland. Hier maakt de componist nieuwe albums af, toegewijd aan Oekraïne. In 2018 deed de artiest mee aan de Oekraïense voorrondes voor het Eurovisie Songfestival, eerder trad de multi-instrumentalist op in Oekraïense versies van The Voice en Dancing With The Stars.


Kayak za 14 mei ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify