;
(hed)PE (USA) presented by De Vorstin & The Skiff Punkrock met G-funk verbogen Hiphop
zaterdag 24 nov ‘18
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 18,50 | deur € 18,50
muziek | Kleine zaal

Samen met onze buddies van the Skiff hebben weer een hele vette artiest weten te strikken. De Amerikaanse band Hed (PE) komt naar Europa. Hilversum mag natuurlijk niet ontbreken in het tourschema!

Oorspronkelijk gevestigd in Huntington Beach, CA, (Hed) p.e. werd in 1994 opgericht door frontman Jahred, hij wilde de bestaande punkrock-erfenis van de regio verenigen met G-funk-verbogen hiphop. Hij kreeg kort daarna gezelschap van bassist Mark, die tot de dag van vandaag naast de band is gebleven. De line-up wordt momenteel afgerond door gitarist Jaxon en drummer Trauma.

Velen hebben gevraagd wat de naam (Hed) p.e. betekent. Zanger Jahred: “De naam (Hed) pe is een naam die ik bedacht, het betekent in feite dat ons bewustzijn verbonden is met de planeet en de planeet evolueert, daarom evolueren wij als haar kinderen met haar. Oorspronkelijk werd het gedefinieerd als PLANETAIRY EVOLUTION, en soms verandert het in PLANET EARTH en terug, maar beide dragen dezelfde boodschap, de (Hed) is het symbool voor bewustzijn. WE ARE ON THE MOTHERSHIP!”

“Ons doel is om een band te zijn die nog vele decennia met fans in contact kan komen, net zoals bands als de Rolling Stones al meer dan vier generaties muziek hebben kunnen maken.”

De band neemt twee voorprogramma’s mee! Hemlock en Florence Black maken vullen de line-up van de avond. Dit wordt vet!


Open Podium zo 25 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify