Deborah Parlor | EP Release Show Support: Tim Gerard (UK)
donderdag 20 okt ‘22
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | Kleine zaal

Deborah Parlor neemt geen blad voor de mond, heeft een verhaal te vertellen en dit doet ze dan in haar teksten ook op een eerlijke manier.

Opgegroeid tussen de country- en de folkmuziek reist deze ontwapenende performer de wereld af om inspiratie op te doen voor haar muziek. Zo schreef ze voor haar aankomende EP Nowhere Land in Nashville in de VS. Deze EP komt uit op 21 oktober, maar wordt 20 oktober tijdens deze show voor het eerst gepresenteerd aan het publiek.

Deborah is een singer-songwriter van Nederlandse bodem. Zij is bezig een naam voor zichzelf aan het maken in de wereld van americana- en popmuziek. Deborah kreeg haar bekendheid door haar debuut-EP Dreaming Wide Awake waarmee ze een samenwerking aanging met producer en muzikant JB Meijers. Ook werd haar single Closing Time met Ed Struijlaart goed opgepikt.

Tijdens deze officiële EP Release Show nodigt Deborah vrienden en songwriters uit op het podium. En natuurlijk jou! Kom je ook?

 

 

 

Support: Tim Gerard

De americana, roots en blues-rocksound van Tim Gerard komt tot stand door zijn diepe soulvolle vocalen, creatieve gitaarspel en melodische hooks.  Geïnspireerd door artiesten als John Mayer, The Beatles, Ray Lamontagne, Sam Cook en BB King vertelt Tim met zijn muziek verhalen over de ups en downs van het leven, de liefde en de zoektocht naar betekenis. Eerlijkheid en rauwe emoties staan centraal.

 

 

Tijdens dit concert worden er opnames gemaakt.


Patat Met: Litzberg + Teddy's Hit + Fred Goverde vr 21 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify