Def Americans Johnny Cash At San Quentin 50th Anniversary
vrijdag 12 apr ‘19
open: 20:00u | start: 20:45u
vvk € 17,50 | deur € 17,50
muziek | Grote zaal

Het legendarische album Live At San Quentin album bestaat in 2019 50 jaar en Johnny Cash tribute band Def Americans komt nog een keer naar de Vorstin om dit te spelen/vieren. Op 12 april staat Def Americans in ons grote zaal. Wees er snel bij, want vorige keer raakte de show uitverkocht.

Johnny Cash at San Quentin (1969) is net als zijn voorganger at Folsom Prison een bijzonder ruwe en rauwe registratie van een optreden van Johnny Cash in een zwaarbewaakte gevangenis. Tijdens de tweede uitvoering van zijn net geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen. Het was ook de plek waar Cash een songtekst uit zijn koffertje liet halen om vervolgens met zijn band voor de 1e keer A Boy Named Sue te spelen. Tijdens het optreden werden Cash en zijn band bijgestaan door Carl Perkins, the Carter Sisters en de Statler Brothers.

50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenis concert van the Man in Black naar de Nederlandse en Belgische podia.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Kansloos & Rotzooi Après-ski feest vr 12 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify