Desray | Welcome To My House Livepresentatie van haar nieuwe album
donderdag 29 sep ‘22
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Kleine zaal

Zangeres Desray zette inde jaren 90 met 2Brothers on the 4th Floor elk festival en poppodium op zijn kop. Nu is het tijd voor een nieuwe fase in haar muzikale carrière.

Na een moeilijke periode is het nu tijd voor een nieuwe fase van haar leven en muzikale carrière. Het album ‘Welcome To My House is het persoonlijke en inspirerende resultaat van die periode en zal ze op donderdag 29 september voor het eerst live ten gehore brengen. Een heerlijk concert met gloednieuwe muziek en een nieuwe sound maar ook een paar vertrouwde meezingers die onlosmakelijk met de carrière van Desray zijn verbonden of een inspiratie zijn geweest bij het schrijven van haar eigen muziek.

Desray is al jaren een grote in het Nederlandse muzieklandschap. Nadat ze als 18-jarige de Soundmixshow won met haar vertolking van Anita Meyer kwam ze terecht in de stal van Joop van den Ende. Als zangeres van 2 Brothers On The 4th Floor scoorde ze vervolgens meerdere wereldhits en treedt Desray nog steeds veel op in binnen- én buitenland.

Op haar zoektocht ging ze terug naar haar roots, de muziek die haar ouders vroeger thuis draaiden: Simon & Garfunkel, Johnny Cash, Eric Clapton, Eagles. Maar Desray zocht verder, naar artiesten van nu. Zo kwam ze terecht bij de countryband Rascal Flatts, in de VS een grote speler. Vrouwelijke inspiratiebronnen bleken zangeressen als Martina McBride, Dolly Parton, Bonnie Raitt, Carrie Underwood. Sheryl Crow en Melissa Etheridge.

Ook nam ze een duet op met Richie McDonald van de legendarische countryband Lonestar en schrijft in Nederland met Tony Cornelissen (Kane, DI-RECT, Van Dik Hout). Met producer Patrick Drabe dook ze de studio in en samen zijn ze nu bezig haar nieuwe muzikale richting vorm te geven. In september 2022 zal haar nieuwe album gereleased worden. De eerste liveuitvoering vindt plaats in De Vorstin.


Open Podium zo 25 sep ‘22
Soul Food vr 30 sep ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify