Dossier Boombap | Def P, McGyver, De Kamer & ’t Gilde De beste nederhop op één podium
zaterdag 02 apr ‘22
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Als het rechtssysteem corrupt is, de ziekenzorg ziek, het nieuws fake en zelfs de soep van plastic is, wie de fok reanimeert dan nog de echte boombap in het Nederlandse hiphopdossier?

Ga zelf de frontlinie van de pure rauwe hiphop tegemoet bij de onverschrokken line-up van Dossier Boombap.

Aangevoerd door de grondlegger van de nederhop, de frontman van Osdorp Posse: Def P. Ook McGyver heeft zijn sporen ruimschoots verdiend, de Nederlands-Canadees is de allereerste NL kampioen freestyle rap en nummer 5 van de world championships (End of the Weak, Praag 2017). Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek. Verder maken ook De Kamer en T’ Gilde hun opwachting en draaien Daan & Pikor de avond aan elkaar. Maak je borst nat voor een avondje onvervalste rauwe hiphop

Def P:
Def P, de onmiskenbare grondlegger van de Nederhop en vroegere frontman van de Osdorp Posse, is terug! Op 3 april brengt hij zijn nieuwe album uit gevolgd door de Dossier Boombap tour.

McGyver:
De Nederlands-Canadees is de allereerste NL kampioen freestyle rap en nummer 5 van de world championships (End of the Weak, Praag 2017). Zijn sound is te omschrijven als tweetalig, zijn lyrics driedimensionaal van aard en de beats zijn zeer energiek.

De Kamer: 
In 2008 brachten Risskant en Ad Rem samen de “De Kamer ep” uit.
Ook wel bekend als de Kamer van Cokehandel. Vele shows volgde oa op het legendarische Definitie van Dopeheid Na jaren van afwezigheid hebben Riss en Ad de koppen weer bij elkaar gestoken voor een nieuw project.
Het duo brengt binnenkort hun nieuwe album de “Apotheek” uit.

’t Gilde:
’t Gilde is een nieuwe formatie bestaande uit Surya, Engel, Robian en Just. De vier rappers hebben los van elkaar hun sporen ruimschoots verdiend en bundelen nu de krachten tot één supercrew. Met de ervaring van een veteraan en de honger van een groentje laat ´t Gilde haar vakmanschap horen op soulvolle beats. Live zet het viertal een show neer waar de liefde voor Hiphop vanaf spat.


Behind the Music zo 3 apr ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify