;
Dropkicks ’n Moshpits + Green Lizard Masked wrestling meets snoeiharde punk
zaterdag 13 okt ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 17,50 | deur € 22,50
muziek | Grote zaal

Zaterdag 13 Oktober keren de gemaskerde heroes en vilians van Dropkicks n Moshpits terug naar de Vorstin om deze op zijn grondvesten te doen schudden! Samen met Hilversums eigen Kid Lux en the Skiff presenteert de Vorstin het ruigste feestje van Nederland: masked pro-wrestling in combinatie met live punkrock! Stagedives n bodyslams!

De soundtrack van deze avond wordt verzorgd door de grunge iconen, Green Lizard! Terwijl de gemaskerde superhelden high-flyin, death-defyin, ass kickin actie vertonen, zullen de bezoekers om de ring heen moshen.

GREEN LIZARD, bekend om hun energieke liveshows zijn weer helemaal terug! Remi, Brian en Willy worden bijgestaan door nieuwe leden Axel en Jochem. De heren hebben inmiddels honderden optredens in Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Sziget en Paaspop en een super succesvolle clubtour 2017, waar alles nagenoeg uitverkocht was, achter de rug. Nu brengen ze hun bekend repertoire naar mogelijk het wildste avontuur, Dropkicks n Moshpits!

De avond wordt geopend door dé rock n roll mascotte van Nederland, DIKKE DENNIS! Na het stoppen van de Speedrockers, besloot de Amsterdammer zijn grootste droom werkelijk te maken, Dikke Dennis & de Røckers is geboren! Verwacht eigen werk aangevuld met klassiekers de Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S.

Officiële afterparty bij Cafe The Skiff, waar nog na gerockt kan worden tot in de late na uurtjes.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij The Skiff en Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Jennie Lena za 13 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify