;
Dropkicks ’n Moshpits + zZz Skank, Drink ‘n' Wrestle
zaterdag 24 mrt ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 16 | deur € 20
muziek

Zaterdag 24 maart keert Dropkicks ’n Moshpits terug naar Podium de Vorstin. In samenwerking met The Skiff, organiseert De Vorstin een avond met live worstelen in combinatie met punk/rockmuziek. De Amsterdamse zZz en the Dirty Denims staan die avond bij ons op de planken.

Zaterdag 24 maart is het tijd voor de langverwachte tweede editie van Dropkicks ’n Moshpits in Podium de Vorstin! Na het succes van het Nederlandse debuut in april zijn we volgend jaar terug met een avond masked pro-wrestling en live rock ‘n’ roll. Stagedives ’n bodyslams!

De worstelaars van Dropkicks ’n Moshpits, onder begeleiding van Hilversums eigen Kid Lux, zullen high-risk, high-flyin’, death-defyin’, dropkickin’, ass kickin’ actie in de ring vertonen, terwijl de mensen om de ring heen moshen tijdens de optredens. Naast de optredens van de bands zijn larger-than-life karakters onderdeel van de show met een doorlopend verhaal welke versterkt wordt met videofragmenten.

zZz
De soundtrack van de avond wordt verzorgd door de Amsterdamse helden Bjorn en Daan, beter bekend als zZz. Met alleen een orgel en een drumstel creëert dit duo hun eigen unieke flavour van dansbare rock en electro met een punkattitude met een vleugje Joy Division. Het nieuwste album Juggernaut kwam in 2015 uit en werd ontvangen met laaiend enthousiaste recensies. De band maakte furore bij het Hongaarse festival Sziget, De Wereld Draait Door en op hun eigen festival; Sleazefest. zZz staat bekend om hun spectaculaire live shows en weet elke show in vuur en vlam zetten.

The Dirty Denims
De avond wordt geopend door de Eindhovense rockexplosie The Dirty Denims! Met hun energieke hardrock in de stijl van AC/DC, Airbourne, The Ramones en Joan Jett is dit de perfecte band om de toon te zetten en de temperatuur flink op te voeren.

Voor deze show zijn ook fysieke kaarten verkrijgbaar bij platenzaak ’t Oor en in The Skiff!


Groove Society za 24 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify