;
Drukwerk | 40 Jaar Recalcitrant met Harry Slinger en zoon
zaterdag 10 apr ‘21
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Dit is het verplaatste evenement van 9 oktober 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Drukwerk komt eraan. Veertig jaar na ‘Je Loog Tegen Mij’ hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Op 10 april 2021 komt de Nederlandstalige popgroep naar de grote zaal van de Vorstin.

“Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?”

Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden ‘voor de gein’ een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio waar vader en zoon met Drukwerk², de grote hits en eigen favorieten nieuw leven inbliezen.

Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit ‘Je loog tegen mij’ (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in ‘Hee Amsterdam’.

Dit is het verplaatste evenement van 18 april. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. 


Pearl Jamming vr 9 apr ‘21
The Bruceband vr 16 apr ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify