;
Drukwerk | 40 Jaar Recalcitrant met Harry Slinger en zoon
zaterdag 18 sep ‘21
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Drukwerk komt eraan!

Ruim veertig jaar na ‘Je Loog Tegen Mij’ hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Op 18 september komt de Nederlandstalige popgroep naar de grote zaal van de Vorstin.

“Pap, heb jij eigenlijk nog partituren van DRUKWERK uit de jaren 80?”

Met deze vraag van Bram Slinger brak in de winter van 2012, 30 jaar na dato, een nieuw hoofdstuk aan voor DRUKWERK². Want wat begon met de bedoeling dat Bram met zijn vrienden voor een gelegenheidsoptreden ‘voor de gein’ een aantal DRUKWERK-stukken zou spelen, eindigde in de opnamestudio waar vader en zoon met Drukwerk², de grote hits en eigen favorieten nieuw leven inbliezen.

Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit ‘Je loog tegen mij’ (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in ‘Hee Amsterdam’.

Dit is het verplaatste evenement van 10 april 2021. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. 


Candy Dulfer za 11 sep ‘21
Rootsriders za 18 sep ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify