;
Edwin Evers Band 80's Clubtour
zaterdag 13 feb ‘21
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Jaaaaaaaa! De Edwin Evers Band maakt een thuisstop tijdens hun aankomende 80’s Club Tour! De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent!

De Edwin Evers band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong en oud ze kent, zegt genoeg.

Het is al weer meer dan 15 jaar geleden dat ze als muzikale vrienden besloten een band te vormen, dat was ter gelegenheid van de CD presentatie van ‘Evers Staat Op’. Het was die avond zo te gek om met z’n allen muziek te maken, dat ze nooit meer uit elkaar zijn gegaan en zo is de Edwin Evers Band geboren. Ze hebben veel gespeeld op (besloten-) feesten, events en festivals, begeleide diverse artiesten tijdens hun concert en waren we de begeleidingsband bij o.a. The Voice of Holland en The Voice Kids.

Dit is het verplaatste evenement van 20 juni 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.


Fernando Lameirinhas (POR) vr 5 feb ‘21
Pearl Jamming za 27 feb ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify