;
Efe Erdem Quintet ft. Lady Shaynah Albumrelease van Turkse trombonist
woensdag 19 dec ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 12,50 | deur € 15
muziek | Kleine zaal

Trombonist Efe Erdem speelt al vanaf jonge leeftijd in orkesten en bands. Re:Freshed Orchestra, Di-Rect, Doe Maar, Anouk maar ook internationale acts Billy Ocean, Marcus Miller, O’Jays en Snarky Puppy, om een paar te noemen. De Turkse trombonist brengt ein-de-lijk 19 december zijn debuutalbum uit in de Vorstin!

De Turkse trombonist Efe Erdem woont sinds 2008 in Rotterdam. Na zijn studie aan het Hacettepe Conservatory in Ankara studeerde hij in 2012 af bij Bart van Lier en Ilja Reingoud aan Codarts in Rotterdam.

Erdem speelt al vanaf jonge leeftijd in orkesten en bands en houdt ervan te improviseren. Het Re:Freshed Orchestra, Di-rect, Doe Maar en Anouk zijn een aantal van zijn vaste bands, maar hij speelde als sideman ook met talloze grote internationale namen als OJays, Billy Ocean, Marcus Miller, Benny Golson, Tony Allen, Knower, bandleden van Rolling Stones, Snarky Puppy, Roy Hargrove, Bilal en Robert Glasper. Erdem presenteerde zijn eerste debuut-EP First Kiss in 2016. Eind 2018 verschijnt zijn eerste volledige album.

Tijdens De Vorstin komt Erdem met zijn kwintet en nodigt hij de Rotterdamse zangeres Lady Shaynah uit op de bühne.


Soul Solution vr 21 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify