;
EGBERT LIVE | TECHNO (verplaatst) Nachtvorst live presents!
zaterdag 07 apr ‘18
open: 23:00u | start: 23:00u
early bird € 7,50 | vvk € 12,50 | deur € 17,50
muziek

LET OP! Dit evenement is geannuleerd. Egbert Live is overgenomen in de line-up van Puur. op 5 mei!

Egbert van der Gugten is dé techno-act van dit moment. Wereldwijd speelt hij zijn warme, energieke Egbert-sound in de beste clubs en op festivals als Awakenings, Loveland en Timewarp. Nachtvorst live presenteert op EGBERT LIVE, VNTM, Doka en Michael Beekman.

EGBERT LIVE
De door Secret Cinema ontdekte Egbert is al lang geen onbekende meer in de techno scene. Wereldwijd speelt hij zijn warme, energieke Egbert-sound in de beste clubs en op festivals als Awakenings, Loveland en Timewarp. Daarnaast heeft hij remixes met de grootste artiesten gemaakt zoals Funk D’Void, Carl Cox en Romboy. Kortom, Egbert van der Gugten is hét techno-act van dit moment.

VNTM
VNTM, ook wel ‘The One To Watch for 2018’ (blog Waar is het Aan), is een nieuw techno act uit Amsterdam. De duistere underground geluiden van Berlijn worden gemixt met progressieve melodieën waardoor zowel oldskool als newskool naar voren komt in zijn sets.

DOKA
De naam voorspelt het al, Doka is donkere techno, rauw doch melodieus. Doka is geen onbekende in de grootste clubs en festivals van Europa. Met zijn ijzersterke techno geluid stond Doka al op Awakenings, Tresor, HYTE, VOLLT en Amsterdam Open Air.

 


Jamsessie zo 8 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify