Eric Vaarzon Morel & Amigos Een Nieuw Begin
vrijdag 03 sep ‘21
open: 20:00u | start: 20:45u
muziek | Kleine zaal

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, kun je een negatieve test overleggen of ben je in het bezit van een herstelbewijs? Dan zien we je graag verschijnen!

Binnen is er plaats voor ongeveer tachtig personen, met een vaste zitplaats. Je hoeft geen afstand te bewaren of een mondkapje te dragen. Wel is het de bedoeling dat je op je plek blijft. 

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel is de ongekroonde koning van de flamenco. In Nederland en ver daarbuiten tot in het Apollo Theater in New York aan toe.

Het afgelopen jaar heeft hij niet stil gezeten en met jong flamenco-talent een nieuwe vorm gevonden: wervelende ritmes, spectaculaire dans, indiepop, nog meer ritme, en vooral: de lol om elkaar al improviserend te vinden. Eric heeft er weer zin in, en neemt zijn nieuwe amigos mee: modern-flamencodanseres Conchita Boon, pop/flamenco zangeres ELLE en de twee razend virtuoze percussionisten Dámaso Escauriaza en Elías Blanco op cajón. Het recente televisie-optreden van Eric Vaarzon Morel bij Podium Witteman en de livestream in TivoliVredenburg smaken naar meer…


Danspaleis van Kooten XL - extra show vr 3 sep ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify