;
De Skaggerz + The Dubbeez + Seven Eleven
zaterdag 30 sep ‘17
open: 21:15u | start: 21:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

Zaterdag 30 september presenteren we in samenwerking met 6FM de beste opkomende bands van Nederland. In deze editie van Essential Six: ska, reggae en funk met de Skaggerz, The Dubbeez en Seven Eleven!


De Skaggerz

Sinds jaar en dag brengen De Skaggerz uit Rotterdam de hardste party-reggae-ska-punk naar de Nederlandse podia en festivals. De zes merkwaardige wezens waaruit de band bestaat slagen er telkens weer in om alledaagse momenten om te toveren in ware zweetsessies waar je als bezoeker geheid met meer energie uit komt dan dat je er in ging. Alle zes hebben ze een groot hart voor de muziek, maar bij de shows gaat het vooral om één ding: samen met het publiek een feestje bouwen dat zijn weerga niet kent!

The Dubbeez
De jonge Amsterdams/Almeerse reggaeformatie The Dubbeez bewijst dat goede reggae tijdloos is. Dit septet weet klassieke rootsreggae en dubreggae een overtuigende reboot naar het jaar 2017 te geven. Met het strakke ritme-tandem Earl op drums en zijn zus Olivia op bas legt The Dubbeez een solide fundament onder hun eigen, sprankelende composities. Reggaesongs met een vintage feel, die het beste van de klassieke reggae vertalen naar het hier en nu, en daarbij triomfantelijk aantonen dat reggae een universele aantrekkingskracht kan hebben.

Seven Eleven
Seven Eleven is funk, gecombineerd met jazz, hiphop en soul. De band speelde op talloze nationale en internationale podia en festivals waaronder driemaal op het North Sea Jazz Festival en vijfmaal op de Uitmarkt.


Puur. Laat je Keuren! za 30 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify