;
Essential Six presents Leeways De Vorstin en 6FM in het teken van Muzikaal Talent!
zaterdag 04 jun ‘16
open: 21:30u | start: 21:45u
muziek

Zaterdag 4 juni staat de Vorstin in het teken van Muzikaal Talent ofwel Essential Six. In samenwerking met 6FM presenteren de beste muzikanten uit Hilversum en omstreken zich op het podium. Met deze editie de top act Leeways! Het voorprogramma wordt verzorgd door Potential Criminal.

Leeways
Vijf karakters, vijf meningen. Het lijkt een recept voor een ramp, maar in geval van Leeways zorgt het voor een kolkende mix van vrolijke muziek en harde levenslessen. Noem het reggae met ballen, uitbuikrock of waarheidsfunk. Leeways richt zich op je heupen en je hersenen.

‘Leeway’ staat voor het ingaan van een eigen weg. Wat dat betreft is de naam perfect uitgekozen door de mannen. De vijf muzikanten hebben allen verschillende roots, maar hun vriendschap, performance en liefde voor reggae, funk-rock en hiphop zorgen voor een krachtige eenheid.

Potential Criminal
Potential Six
Gooi rap als fundament in een blender met funk, rock en soul. Blend het, schenk het en proef Potential Criminal. De band is jong, hun sound is rauw en elk nummer heeft totaal zijn eigen sfeer.

Elke tekst omschrijft een duidelijke mening, maar geeft ook de vrijheid van eigen interpretatie. De nummers gaan over maatschappelijke en individuele problemen van de bandleden. Omdat zij niet alleen willen zeiken over negativiteit, bevindt zich in elke tekst een oplossing voor een probleem.

Essential Six wordt live uitgezonden op Radio 6 FM en 6FM TV. (Ziggokanaal 40)

6fmDesray Presents: Music Legends zo 5 jun ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify