;
Ex Misfits MICHALE GRAVES (USA) Powered by Krachtstroom
vrijdag 04 mei ‘18
open: 20:15u | start: 20:30u
vvk € 16 | deur € 16
muziek |

Punk rockers opgelet! Michale Graves, ex leadzanger van de Amerikaanse punk band The Misfits komt op vrijdag 4 mei naar de Vorstin, in samenwerking met Krachtstroom.

In verband met de dodenherdenking gaan we om 20:15 open!

De Amerikaanse muzikant Michale Graves zit al ruim twintig jaar in het vak. Hoewel hij voornamelijk bekend is als leadzanger van The Misfits, heeft Graves een indrukwekkende solocarrière er aan overgehouden. Met negen soloalbums op zijn naam komt Michale Graves naar de Vorstin om zijn tiende album “When Worlds Collide” te presenteren. Met hartverscheurende lyrics en bruisende high-energy live shows, staat Michale Graves als een huis. Bovendien heeft de muzikant een vocaal bereik van drie octaven.

Naast een florerende muzikale carrière is de Amerikaan ook in horror films terug te zien, waaronder ‘Zombie’, ‘Half Human’, ‘Wanderer’, ‘Zombies’ en ‘Ripper’.

The Misfits was een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van punk. Door punk muziek te combineren met horror film muziek, creëerde de band de sub-genre horror punk.

Krachtstroom
Als het hard is, dan heeft Krachtstroom er mee te maken. Krachtstroom is verplichte kost voor de liefhebbers van metal, hardcore, hardrock en alles daartussen.

Support: Reptil
Het is broedseizoen: REPTIL is uitgekomen. Met zijn debuutalbum “Throne Of Collapse” neemt het zwartbloedige schepsel je mee naar de metafysische wereld, min of meer als een alternatief voor de geformatteerde maatschappij. Door middel van brute geluiden in combinatie met hatelijke grooves en extreme elektronische elementen, is een filmische soundscape gemaakt om mensen wakker te maken.


Open Podium zo 29 apr ‘18
Avrotros Muziekcafé za 5 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify