;
Ex Misfits MICHALE GRAVES (USA) Powered by Krachtstroom
vrijdag 04 mei ‘18
open: 20:15u | start: 20:30u
vvk € 16 | deur € 16
muziek

Punk rockers opgelet! Michale Graves, ex leadzanger van de Amerikaanse punk band The Misfits komt op vrijdag 4 mei naar de Vorstin, in samenwerking met Krachtstroom.

In verband met de dodenherdenking gaan we om 20:15 open!

De Amerikaanse muzikant Michale Graves zit al ruim twintig jaar in het vak. Hoewel hij voornamelijk bekend is als leadzanger van The Misfits, heeft Graves een indrukwekkende solocarrière er aan overgehouden. Met negen soloalbums op zijn naam komt Michale Graves naar de Vorstin om zijn tiende album “When Worlds Collide” te presenteren. Met hartverscheurende lyrics en bruisende high-energy live shows, staat Michale Graves als een huis. Bovendien heeft de muzikant een vocaal bereik van drie octaven.

Naast een florerende muzikale carrière is de Amerikaan ook in horror films terug te zien, waaronder ‘Zombie’, ‘Half Human’, ‘Wanderer’, ‘Zombies’ en ‘Ripper’.

The Misfits was een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van punk. Door punk muziek te combineren met horror film muziek, creëerde de band de sub-genre horror punk.

Krachtstroom
Als het hard is, dan heeft Krachtstroom er mee te maken. Krachtstroom is verplichte kost voor de liefhebbers van metal, hardcore, hardrock en alles daartussen.

Support

The Hangman
The Hangman is ready to rock your socks off! Met heavy riffs, schreeuwende solo’s, punkachtige beats en donkere, humoristische teksten wordt het gegarandeerd een avond vol headbangen. Geïnspireerd door bands als Murderdolls, Muse, Iron Maiden en Greenday creëren zij een herkenbare sound met af en toe bijna vrolijke gitaarthema’s.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Italiaanse Noise Pollution
Ze hebben avonden geopend voor Airbourne, Skid Row, Black Stone Cherry, Hardcore Superstar, Black Label Society en The Darkness.

 


Puur. de Laatste za 5 mei ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify