Fadango wereldmuziek: Fado en Tango
zondag 03 nov ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 14,50 | deur € 16,50
muziek | Kleine zaal

Zet je hoofd stil en open je hart…… Een hartverwarmende sensatie… Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere stijlen.

In prachtige composities bezingt Jeannine Geerts vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven. De musici die deze veelzijdige zangeres temperamentvol begeleiden, behoren tot de top binnen het genre. Dat alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie, die absoluut naar meer smaakt!

Jeannine; “Ik heb een aantal jaren geleden Fadango opgericht. Ooit is de fado en de tango op mijn pad gekomen, daarna deze geweldige muzikanten. Wat een geschenk om deze prachtige intense muziek te mogen zingen. Recht vanuit je hart en kwetsbaar! “
Wij spelen composities en nummers met eigen arrangementen van o.a. ‘Astor Piazzolla’, Christina Branco, Mafalda Arnauth, Amália Rodrigues, maar ook nieuwe composities van Mirek Walton en Gerard van Duinen.


Rickie Lee Jones zo 3 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify