;
Fastlove (UK) Alle hits van Wham! en George Michael
vrijdag 14 feb ‘20
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 29,50 | deur € 29,50
muziek | Grote zaal

Alle grote hits van Wham! en George Michael komen langs in een spetterende productie rondom ’s werelds beste George Michael-imitator, de Engelsman Andrew Browning. Fastlove staat (heel toepasselijk) op 14 februari in de grote zaal van de Vorstin.

 

Kaartverkoop begint op vrijdag 13 september om 10:00! 

Herleef de passie van George Michael in deze ongelooflijke concertbeleving. Het Britse eerbetoon ontvangt louter lovende recensies als “Sluit je ogen en je zou zeggen dat het George Michael is” en “Beslist de beste George Michael tribute van het moment”. Na een uitverkochte tour in het Verenigd Koninkrijk en een bijna uitverkochte concertreeks in Nederland dit najaar, komt Fastlove voor de derde keer naar de Nederlandse podia.

Met de energie van een volledige band en een groep topdansers zet deze act al jaren elke zaal op zijn kop. Verwacht een heerlijke avond meezingen, -dansen en -zwijmelen op al je favorieten: Club Tropicana, Wake Me Up Before Go Go, Careless Whisper, Freedom, Faith, Outside… De lijst met hits is even eindeloos als het plezier!


Pop Bizz Quiz wo 12 feb ‘20
Het Gezelschap vr 14 feb ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify