;
Ferocious Dog Punk, folk, ska, rock en reggae!
zondag 28 mei ‘17
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 13 | deur € 13 | CJP/65+ € 12
muziek | Podium de Vorstin

Met twee albums op zak en een gloednieuwe in de maak (gepland april 2017) is het duidelijk dat Ferocious Dog de harten wil stelen van nieuwe Hellhounds (fans) en zieltjes wil winnen door hun oldschool manier van hard werken. Hoog tijd dus dat de zeskoppige punkrockgroep weer terug naar Nederland komt! De Nederlandse band Drunken Dolly verzorgt het voorprogramma.

Ferocious Dog onderscheidt zich door een oprechte gedrevenheid en bevlogenheid. Deze passie hoor je niet alleen op hun platen terug, juist op het podium vlammen deze mannen en creëren zij een magische mix van folk, punk, ska, rock en reggae. De band heeft een steeds groter wordende groep trouwe fans dien hen overal volgen. Zo was hun laatste Britse tournee grotendeels uitverkocht. De mannen zijn er dan ook helemaal klaar voor nu ook Nederland te veroveren!

Drunken Dolly

Muziek, gezelligheid en alcohol. De drie kernbegrippen die gekoppeld kunnen worden aan de band Drunken Dolly. Met hun snelle punk met folk invloeden weten ze van elke vloer een met bier bedekte dansvloer te maken. Dus trek die regenlaarzen maar uit de kast, haal een biertje bij de bar en brul mee. In 2015 was Drunken Dolly de feestband van Popronde Nederland. Groot podia, kelders of in een hoekje van een kroeg, het maakt niets uit. Nergens kan het publiek stil blijven staan. Een show van Drunken Dolly zit altijd vol energie en een goed feest kan niet gek genoeg!

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)



Ulrich Ellison and Tribe do 1 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify