;
Festival de Lijst Festival de Lijst tijdens de Top 2000 week van 26 tot en met 31 december
zaterdag 26 dec ‘15
open: 10:00u | start: 10:00u
muziek | Centrum Hilversum (o.a. Podium de Vorstin)

In de Top 2000 week is Hilversum natuurlijk het middelpunt. Deze keer niet alleen vanwege de tienduizenden bezoekers van het Top 2000 Café, maar omdat de lijst der lijsten haar eigen ‘LIJST’ festival heeft in het centrum van Hilversum. ‘Festival de Lijst’ vindt plaats tijdens de Top 2000 week in Hilversum. Een week met de beste muziek, de leukste evenementen en een geweldige sfeer.

Wat is  ‘Festival de Lijst’?

Heb je even? ‘Festival de Lijst’ bestaat uit Talkshows, quizzen, een BigBand Festival, een Korenwedstrijd, Troubadourentocht, exposities, iedere dag heel veel live muziek en natuurlijk de Top 2000 badeendjes-wedstrijd. Voor de feestbeesten is er Dans & Dance tot in de late uurtjes.

Waar?

In de cafés wordt een ode gebracht aan legendarische artiesten uit de Top 2000. Een opwarmertje? Een fantastische tribute aan Amy Winehouse of kies je toch liever voor de The Beatles? Of laat je eens verwennen door de beste muziek uit Spanje onder het genot van een tapas of heb je liever een Franse chansons met een goed glas wijn? Natuurlijk valt er ook te dansen tot in de late uurtjes. Van dans tot dance. Keihard feesten op (foute) classics tot meezingen op ballads van Adele.

In het centrum is er op 3e kerstdag de eerste editie van een hele bijzondere  Korenwedstrijd: 7 popkoren nemen het tegen elkaar op met de beste nummers uit de Top 2000. En dit vindt plaats op bijzondere locaties. Zo heeft de V&D een eigen concertpodium maar ook de Gooische Brink is strijdterrein.  Maandag helaas geen wasdag, op de Groest zijn er kampvuren aangelegd voor de troubadouren-tocht met vuren en singer-songwriters.

En dit is slecht een heel klein deel van het programma.

Festival de Lijst ook voor het goede doel

Wil jij Alpe d’HuZes een keer beleven, maar niet direct naar Frankrijk afreizen? Doe dan mee aan Alpe d’HuZes Spinning® Marathon! Spin een eind weg op de fietsen voor Alpe d’huZes. Vijf dagen lang kun je 24 uur per dag fietsen voor het goede doel, met natuurlijk goede muziek om je energie een extra boost te geven!

En dan als afsluiter van het festival  de nu al legendarische bad eendjes wedstrijd. Genoeg te doen tijdens het ‘Festival de Lijst’ tijdens de Top 2000 week. Binnenkort meer informatie.

In Podium de Vorstin: 

Mede mogelijk gemaakt door Stadsfonds Hilversum.


Soul Food funky x-mas special za 26 dec ‘15
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify