Flirtnight (Halloween Special) Welk bandje kies jij?
vrijdag 29 okt ‘21
open: 20:00u | start: 20:00u
muziek

Na alleen maar uitverkochte edities komt Flirtnight eindelijk naar Hilversum. Ditmaal staat de editie volledig in het teken van HALLOWEEN!

Flirtnight is hét dikste 16+ evenement bij jou in de regio! Met de beste DJ’s, de gezelligste mensen en natuurlijk héél veel geflirt. Kortom: moet jij hier bij zijn!

Na 1,5 jaar mogen we eindelijk weer uit en het is tijd om dit goed in te halen! Verwacht de beste DJ’s, de gezelligste mensen en natuurlijk héél veel geflirt en gedans!

Pak je engste outfit uit de kast, trek je spannendste jurkje aan, schmink je gezicht onder, trek je stoute schoenen aan en flirt er op los. Wij verwachten dan ook dat iedereen verkleed zal komen (geen verplichting, misschien ben je al eng genoeg van jezelf).

Welk bandje kies jij?

Door een groen, oranje of rood bandje om je arm te doen kun jij laten zien wat jouw status is en waar je die avond behoefte aan hebt:

  • Groen: Single
  • Oranje: Hard to get
  • Rood: Bezet

Voor meer informatie, check de website van Flirtnight.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.


Tijdmasjien vr 29 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify