;
Fools Garden Voorprogramma: Moor Park
zondag 18 nov ‘18
open: 19:30u | start: 20:00u
vvk € 21 | deur € 24,50
muziek | Grote zaal

De band Fools Garden, bekend van giga hit Lemon Tree, komt voor het allereerst naar Nederland. De eerste en enige show in het land is op zondag 18 november in de Vorstin!

Toen Peter Freudenthaler en Volker Hinkel Fools Garden in 1991 oprichtte, zag niemand het aankomen dat een paar jaar later de band wereldberoemd zou worden. Met de release van ‘Lemon Tree’ brak de band over heel de wereld records. Van Noorwergen tot Ierland, Singapore, Rusland en Malaysië, overal ter wereld haalde Fools Garden de krantenkoppen. Met als gevolg talloze gouden en platina awards.

Het hield niet op bij Lemon Tree. Singles ‘Wild Days’, ‘It Can Happen’, ‘Why Did She Go’ en ‘Suzy’ gingen regelrecht naar de top van de hitlijsten wereldwijd.

Op 20 april bracht de Duitse Fools Garden een nieuwe plaat (Rise And Fall) uit en heeft daarmee besloten om dit voor het eerst te vieren bij hun Nederlandse buren in Podium de Vorstin.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)

 

Moor Park

Rocken alsof het je laatste dag is.
Dat is waar de Noord-Hollandse rockband Moor Park voor staat. Wanneer woorden tekortschieten, spreekt de muziek: stevige riffs, krachtige melodieën en ordinaire rock.Met invloeden van verschillende rockhelden zoals Foo Fighters, Coldplay, U2 en Imagine Dragons, nemen de bandleden je mee in hun eigen wervelende sound. Ruig. Meeslepend. Explosief. Maar vooral puur.De onderlinge chemie geeft de bandleden net dat beetje extra, voor een dikke vette show. Na een herstart in 2018 met een nieuwe frontman is Moor Park er klaar voor: Nederland veroveren. Podium voor podium. Grassprietje voor grassprietje.


Spinvis | In Werkelijkheid wo 21 nov ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify