;
(former Ladies of) Supremes Met originele leden: Scherrie Payne, Susaye Greene en Joyce Vincent
donderdag 05 sep ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 29,50 | deur € 32,50
muziek | Grote zaal

Trio ‘Former Ladies of the Supremes’ presenteert op donderdag 5 september 2019 in de Vorstin een concert met de allergrootste wereldhits van The Supremes. Samen met ‘Mad Men’, de vaste begeleidingsband van het Amerikaanse trio, houden oud-bandleden Scherrie Payne, Susaye Greene en Joyce Vincent de rijkomvattende legacy van The Supremes levend. De show in de Vorstin is de enige show in Nederland.

The Supremes, een van de eerste meidengroepen ter wereld, zijn een iconische favoriet voor velen. The Supremes domineerden de hitlijsten, met 33(!) Top 40 hits, waarvan maar liefst twaalf singles de top behaalden. Hun platen zijn 20 miljoen keer over de toonbank gegaan. De dames werden het boegbeeld van glamour, stijl, elegantie en charme. In 1988 hebben The Supremes een plekje verdiend in de Rock n’ Roll Hall of Fame.

Diana Ross, Florence Ballard en Mary Wilson zijn er allang niet meer bij, maar hun beoogde opvolgsters houden de erfenis van The Supremes levend. Wereldhits als ‘Where Did Our Love Go’, ‘Baby Love’ en ‘Stop! In the Name of Love’ worden uitgevoerd met Mad Men, de vaste begeleidingsband van het Amerikaanse trio.

The Former Ladies of the Supremes (of FLOS) kwam in 1986 tot stand door oud-leden van The Supremes. Na vertrek van Mary Wilson, Supreme van het eerste uur, in 1977 gingen Payne en Greene als duo verder. In 1993 voegde Joyce Vincent zich toe aan de groep.


Danspaleis van Kooten vr 6 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify