;
Franse Middag met Gerard Alderliefste & Friends Middag met een Frans tintje
zondag 11 jun ‘17
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 10,50 | deur € 10,50
muziek |

Gerard Alderliefste verwierf met de gelijknamige band Alderliefste bekendheid door onder meer samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Het leverde twee top 10 hits op: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. Beide titels staan nog jaarlijks hoog in de top 2000.

Op deze speciale Franse middag neemt Gerard een aantal bevriende muzikanten mee om er een gezellig feestje van te maken. De ‘friends’ zijn: Kees Post (contrabas),Rosanne Alderliefste (zang), Marco Hoogland (toetsen/accordeon), Bob Schimscheimer (percussie).

Hoewel ook wat Nederlandstalig materiaal voorbijkomt, is het vooral het chanson dat Gerard Alderliefste vol overgave speelt.  Liedjes uit de jaren ’70 waarin hij opgroeide van favorieten als Michel Fugain en Julien Clerc zullen niet ontbreken met het tijdloze ‘Une belle histoire’ en  “Elle voulait qu’on l’appelle Venise”. Dit alles in het decor van een Franse nachtclub, dus geen tribune, maar lage tafeltjes waar u aan kunt zitten en tegelijk van de muziek, natuurlijk van Franse hapjes en drankjes kunt genieten.


Laundry Big Band met Ben van Dungen ma 12 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify