;
Frenna & 777 band EXCLUSIEVE TRY-OUT SHOW!
donderdag 11 apr ‘19
open: 19:30u | start: 20:30u
vvk € 15 | deur € 15
muziek | Kleine zaal

Op 11 april komt Frenna en 777 band een exclusieve try-out doen in de Vorstin. Frenna heeft de Nederlandse urban-wereld veroverd en behoort tot de top artiesten van deze industrie. In aanloop naar zijn nieuwe album Francis dropt hij de ene na de andere harde single, waaronder megahit Verleden Tijd met Lil’ Kleine, die het Spotify-record van meest gestreamde track in 24 uur verbrak.

Als frontman van SFB en één van de kopstukken van het collectief New Wave, heeft het grote publiek kennis kunnen maken met Frenna’s sound en talent voor hits. Zijn eerste solo project ‘Geen Oog Dicht Gedaan’ was een schot in de roos met de hitsingle ‘My Love’. Tussen de SFB projecten door, heeft hij samenwerkingen gehad met o.a. Ronnie Flex, Emms (Broederliefde) en Bizzey. Ook heeft hij een EP gedropt met zijn producer-protégè Diquenza genaamd ‘We Don’t Stop’. Met de featuring van de Ghanese superster Mugeez op de track ‘Walk Away’ heeft Frenna ook al de eerste stappen gezet om naast Nederland ook de wereld te veroveren.

De afgelopen tijd is Frenna druk bezig geweest. In aanloop naar zijn nieuwe album die in november via Top Notch uit moet komen, heeft hij al meerdere singles uitgebracht waaronder de mega hit ‘Verleden Tijd’ samen met Lil’ Kleine. Binnen 24 uur  heeft deze remake van ‘Onderweg’ (Abel, 2000) het Spotify record van meest gestreamde track verbroken en heeft hij een aantal  weken op nr. 1 in de Single Top 100 gestaan.


Pop Bizz Quiz wo 10 apr ‘19
Def Americans vr 12 apr ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify