;
Fresku | Voordat het te laat is Theathershow
zaterdag 09 mrt ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 22,50 | deur € 22,50
muziek | Grote zaal

Op zaterdag 9 maart komt Fresku met zijn theatertour ‘Voordat het te laat is’ naar de Vorstin. Hij heeft veel verhalen te vertellen over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Een reden om op pad te gaan langs de theaters, voordat het te laat is.

Wie de afgelopen twee seizoenen Welkom bij de Fresku Show heeft gezien, weet dat Fresku een geboren verhalenverteller is. Verrassing bleek zijn belangrijkste wapen; net als hij het publiek heeft meegesleept in een kwetsbaar, hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog uit dit gevoel haalt. Daarnaast wekt hij de indruk zelf ook niet precies te weten wat er het volgende moment in zijn voorstelling gaat gebeuren.

Wat hij wel weet, is dat het theater dé plek is waar zijn talent en soms onnavolgbare gedachtespinsels het best tot zijn recht komen. Ook weet hij dat hij nog veel verhalen moet vertellen; over vaderschap, liefde en mannelijkheid. Daarom moest er een nieuw programma komen. Voordat het te laat is.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Jamsessie zo 10 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify