;
Funkanizers + Supermoon + Samora i.s.m. NH GOOI radio LIVE! Essential SIX!
zaterdag 23 jun ‘18
open: 21:00u | start: 21:15u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek | Kleine zaal

In samenwerking met NH GOOI radio LIVE: Essential SIX presenteren we een heerlijke funk & soul avond met jong talent! Deze avond zijn niemand minder dan Funkanizers en Supermoon bij ons te gast. Funkanizers blies ons tijdens Eurosonic Noorderslag omver en Supermoon stond kort geleden al in onze zaal als voorprogramma van the legendary Average White Band! Kortom: dit wordt een hele toffe avond!

Funkanizers
6 Jonge muzikanten die elkaar verbazen, optillen en op een niveau zetten waarvan ze zelf niet wisten dat ze daar al zijn. Dat merken ze zelf maar ook het publiek waarvoor ze spelen. Zichtbaar als je de zaal inkijkt en voelbaar als je de reacties hoort. Spontaan applaus na gitaar-, sax- of drum-, bass- of keys-solo’s, verdwijnen in de diepe groove, genieten van het plezier of smelten voor de heerlijke, ontwapenende zang. Funkanizers tilt elke show tot aan het kookpunt. Een smeltkroes van verbindende positieve vibes. Binnen gekomen op het “young talent stage”, het jaar daarna doorschuiven naar “Main-stage” is geen uitzondering.

Nieuwe muziek is onderweg! De nieuwe EP komt najaar 2018.

Supermoon
Supermoon stond onlangs al in de Vorstin als voorprogramma van niemand minder dan The Average White Band! Nu zijn de heren terug en ze brengen het fenomeen Moonstruck Future Funk: Een dikke groove, sterke harmonieën
en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. Dit alles
verzorgd door vijf instrumentalisten, waarvan drie de vocalen voor hun
rekening nemen. Eind maart 2017 verscheen de debuut EP ‘What About It’ waarvan de single in
première is gegaan op NPO Radio 2. Begin 2018 staat er een nieuwe single gepland.
Supermoon gaat hard, en Supermoon is coming for you!

Samora
Het voorprogramma wordt verzorgt door Samora. Samora is dé nieuwste reggae sensatie met dikke meeslepende grooves. Maar ze klinkt heel anders dan de doorsnee reggae. Haar stevige nieuwe sound is uniek en voorzien van moderne soul, funk en pop.

 


Open Podium zo 24 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify