Fusebox Guilty Christmas Edition
vrijdag 23 dec ‘22
open: 19:30u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Waan je in kerstsferen, onder leiding van je lokale helden van Fusebox. Op vrijdag 23 december krijgt Hilversum wat ze verdient: de enige échte kerstshow die er toe doet.

Voor de gelegenheid staat het grootste deel van de show in het teken van de lekkerste guilty christmas songs allertijden en natuurlijk met iets meer (kerst)ballen dan je gewend bent. Hun eerdere shows in De Vorstin waren in no time uitverkocht en als dank willen ze jullie daar graag iets voor teruggeven. Het repertoire volledig in stijl van kerst en qua decor kun je je mentaal vast voorbereiden op de grootste productie die ze ooit hebben gedaan. Sneeuw, kerstballen, vuurwerk: over de top, alle registers open. Je kerst begint iets eerder dan normaal, maar zeg nou zelf… is het niet gewoon de mooiste tijd van het jaar? Keihard mee blèren op Mariah Carey, of je Spaans wat opvijzelen met Feliz Navidad: het mag allemaal. En het kan! Natuurlijk spelen ze ook gewoon wat ‘gouwe ouwe’ klassiekers. Het is pas ècht kerstmis, als Fusebox in De Vorstin is! Zet je schrap voor de enige echte Fusebox Guilty Christmas Edition.

Enne pssst: volledig in de kerstgedachte schijnen ze nog een leuke give away te hebben bij binnenkomst, voor iedereen die kaarten koopt in de voorverkoop!

Hier een reminder van hoe gezellig zo’n Fusebox show kan zijn:


Tijdmasjien vr 23 dec ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify