Gare du Nord Grooven op klassiekers als Pablo's Blues en Marvin & Miles
zaterdag 03 dec ‘22
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Gare du Nord bestaat 20 jaar en viert dit met een Nederlandse clubtour!

Vier jaar geleden nam de band afscheid van het publiek maar keert nu – speciaal voor alle fans – eenmalig terug met: Gare du Nord Encore – 20th anniversary tour!

Gare du Nord startte twintig jaar geleden als lounge-pionier met de culthit ‘Pablo’s Blues’ en het – met goud bekroonde album – ‘In Search Of Excellounge’. Daarna tekende de band als eerste in Nederland een platencontract met het iconische jazzlabel Blue Note. De band brak door naar het brede publiek met het album ‘Sex ‘n’ Jazz’ waarop ook Marvin Gaye en Paul Carrack te horen zijn. Het album werd met drievoudig platina onderscheiden en is tot op heden het meest verkochte Nederlandse jazzalbum aller tijden.

Met zangeres Dorona Alberti als stralend middelpunt is Gare du Nord uitgegroeid tot een energieke liveband die garant staat voor volle zalen. Na het afscheid van het Nederlandse publiek in 2018, keert de band 3 december terug naar De Vorstin om het 20-jarig jubileum te vieren met de fans uit Hilversum en ’t Gooi. Uiteraard staan hits als ‘You’re My Medicine’, ‘We Still Grow’ en ‘Beautiful Day’ op de setlijst, en speciaal voor deze tour bevat de show ook klassieke tracks en verrassende deep cuts die niet eerder live zijn gespeeld.

 


Enter the Hills zo 4 dec ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify