;
George Clinton and Parliament Funkadelic (USA) Stopt per 2019 met toeren!
dinsdag 26 jun ‘18
open: 20:00u | start: 20:00u
vvk € 44,50 | deur € 44,50
muziek | Grote Zaal

George Clinton wordt gezien als uitvinder van de funk en blijft jaarlijks verrassen met nieuwe shows, nieuwe nummers en natuurlijk klassiekers als ‘Atomic Dog’. Op dinsdag 26 juni siert de funk man het podium in de Vorstin!

Timetable
20:00 Deuren open
20:30 Miss Velvet
21:20 George Clinton & Parliament Funkadelic
23:15 Afloop
Let op: dit tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken.

P-funk-meester, bandleider, songwriter en producer George Clinton komt weer terug naar de Vorstin! En daar krijgt het publiek pas genoeg van als Clinton himself zegt dat het genoeg is. Tot die tijd kun je niets anders doen dan je overgeven aan de roes van zijn legendarische P-funk.

George Clinton wordt gezien als uitvinder van de funk en blijft jaarlijks verrassen met nieuwe shows, nieuwe nummers en natuurlijk klassiekers als ‘Atomic Dog’.

Update 30 april: George Clinton heeft via Billboard aangekondigd dat hij per mei 2019 gaat stoppen met touren. De Rock and Roll Hall of Famer die afgelopen juli 77 werd, onderging onlangs een pacemaker-operatie. Hij benadrukt echter dat de procedure geen rol speelde in zijn beslissing.
“Eerlijk gezegd,” het ging nooit echt over mij. Het ging altijd over de muziek en de band. Dat is de echte erfenis van P-Funk”. “They’ll still be funkin’ long after I stop.” 
Haal snel je kaarten voor wellicht een van zijn laatste shows in Nederland!

Support: Miss Velvet
Miss Velvet, de indie funk rockband uit de VS verzorgt het voorprogramma voor George Clinton. Ze omschrijven zelf hun geluid als ‘in your face and badass’ en je de band het beste voorstellen alsof 70’s bands Chicago en Led Zeppelin een baby hebben gekregen met Janis Joplin. Lekker!

Voor deze show zijn ook fysieke kaarten verkrijgbaar bij platenzaak ’t Oor! Je kunt alleen contant betalen.


Horns inda House za 30 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify