;
Gerard Alderliefste & Friends, une soirée musicale
vrijdag 22 jun ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 19,50 | deur € 19,50
muziek | Kleine zaal

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar nu ook in een achtmans bezetting! Komt dat misschien door zijn solotournee van de afgelopen twee theaterseizoenen? (Dubbel Leven, over zijn bestaan als verslavingsarts en muzikant). Feit is dat er nu een nieuw, energiek en super muzikaal gezelschap is ontstaan, dat Franse hits weer nieuw leven geeft.

Let op: Het concert vanavond wordt gehouden in de kleine zaal van de Vorstin. Onze kleine zaal heeft een beperkt aantal zitplekken beschikbaar, die vooraf niet te reserveren zijn. Dit betekent dat jouw gekochte kaartje voor dit (sta)concert geen garantie geeft op een zitplekje. Wil jij toch zitten? Dan raden wij jou aan om op tijd naar de Vorstin te komen, zodat je op eigen verantwoordelijk een zitplekje kan bemachtigen.


Gerard verwierf met de gelijknamige band Alderliefste bekendheid door ondermeer samenwerkingen met topartiesten waaronder Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw. Hij had er twee top 10 hits mee: Laat me / Vivre en Une belle histoire / Een mooi verhaal. Beide titels staan nog jaarlijks hoog in de top 2000.

Op deze avond zullen favorieten als Michel Fugain en Julien Clerc niet ontbreken met het tijdloze Une belle histoire en het prachtige Elle voulait quon lappelle Venise, maar ook eigen werk komt voorbij.

Gerard Alderliefste – zang, gitaar
Kees Post – contrabas
Bob Schimscheimer – drums
Michel van Kemenade – toetsen
Maria Eldering – viool
Rob Stoop – accordeon
Bregje hermans – backing vocals
Rosanne Alderliefste – backing vocals

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Avrotros Muziekcafé za 23 jun ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify