Giants of ProgRock Tributes aan Marillion, King Crimson en Rush
vrijdag 23 sep ‘22
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Grote zaal

Kom je genieten van de onvergetelijke songs van Rush, Marillion en King Crimson?

Het kán tijdens dit festival waarbij topbands hun idolen vertolken tot in de kleinste details. Veel Progrockbands zijn ons al ontvallen, maar Giants of ProgRock maakt hun muziek weer springlevend.

Meer dan drie uur live muziek!

The Rushians

Als sinds 2016 houdt de Nederlandse tributeband The Rushians het geluid van de legendarische Canadese rockband RUSH in leven met hun liveshows van hoge kwaliteit.

Omdat de band het volledige repertoire van RUSH beheerst, blijft het iedere keer een verrassing welke songs er op de setlist van het concert staan. Hun doel is om qua sound en energie zo dicht mogelijk bij RUSH te komen, zodat het publiek een èchte RUSH-ervaring zal hebben.

 

Dry Land

De Marillion tributeband Dry Land is in 2010 opgericht als Silmarillion,  na jarenlang sings uit de Fish era gespeeld te hebben (met als highlight een show met Steve Rothery in de Boerderij Zoetermeer), zijn ze met hun nieuwe zanger Francois Teering overgestapt op nummers uit de Steve Hogarth era.

Dry Land speelt nummers van alle albums vanaf Seasons End tot Heden. Een greep uit onze setlist bevat, Afraid of Sunlight, Neverland, Hooks in you, The Great Escape, Easter, Whatever is Wrong With You, Cover my Eyes. Reis met Dry Land mee naar Neverland en ervaar hun unieke Hogarth Sound!

 

Thrak

Thrak speelt materiaal van (volgens vele) King Crimson’s meest creatieve periode: 1972- 1974 en streeft ernaar om dezelfde sound te reproduceren op het podium. Verwacht messcherpe gitaarpartijen met smerige randjes, creatieve percussie in de vreemdste maatsoorten, fuzzed wah wah baspartijen, elektrische en akoestische viool sounds en dikke Mellotron geluiden: alle ingrediënten voor een avond van progressieve rock in zijn puurste vorm.

Let op: dit is het verplaatste concert van 5 februari naar 23 september. Kaartkopers hebben hierover via de mail bericht ontvangen.


Desray | Dreams of Magic do 29 sep ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify