;
Groove Society Funk, Soul & Dance Classics
zaterdag 24 mrt ‘18
open: 21:00u | start: 21:00u
vvk € 5 | deur € 5
muziek |

De negen doorgewinterde muzikanten van Groove Society delen één grote passie: het publiek uit zn dak zien gaan op herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70s tot nu.

Groove Society is een beweging. Een movement. Want bewegen wil je als de band speelt. Groove Society put uit wereldhits van de grote namen in de funk, soul en dance classics. Groove Society is geen crowd pleaser. Groove Society is deel van de crowd. Ze maken de muziek waarop ze zelf het liefste dansen.

Groove Society weet wat een feest is en bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn, een ritmesectie die staat als een huis en een strakke blazerssectie zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft. Stilstaan mag in deze society valt niemand uit de toon. Maar deze band garandeert je één ding: het gaat kriebelen. De vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen.

Het repertoire van Groove Society bestaat uit wereldhits uit de 70s, 80s, 90s, 00s en van nu. Namen wil je? Oké: Bruno Mars, Michael Jackson, Prince, Earth, Wind & Fire, Diana Ross, Chaka Khan en nog veel meer. Dus met een beetje Fantasy vind je op A Brand New Day een Treasure in Boogie Wonderland. Think Kiss Im Coming Out! Once You Get Started en Every Time I Turn Around: I Wanna Dance With Somebody! Zon avond wordt het? Ja, zón avond! Blame It On The Boogie!

The Party is On when Groove Society is In The House

De band:
Fabian Willems lead & backing vocals
Vivian Gravenberch lead & backing vocals
Jeroen Branderhorst keyboard & backing vocals
Allard Frederiks gitaar
Frans de Haart bas
Clement Keyzer drums
Bart Noorman trompet
Paul van Egmond trombone
Philip Wolffers alt- en tenorsax


Dropkicks 'n Moshpits + zZz za 24 mrt ‘18
Open Podium zo 25 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify