Ground Up | Wisseloord Academy Showcase Een avond vol onontdekte parels
donderdag 23 jun ‘22
open: 19:00u | start: 19:30u
muziek | Kleine zaal

De jonge en enthousiaste artiesten van de ‘Wisseloord Academy’, kunnen niet wachten om het podium over te nemen.

Met hun nieuwe concept ‘Ground up’, zal de avond gevuld worden met grote en opkomende talenten.

Als jij wilt genieten van nieuwe acts, met verschillende genres, is deze avond wat voor jou. De avond zal bestaan uit 10 acts, die op verschillende plekken door De Vorstin opgesteld staan. Ga er dus niet vanuit dat u de hele avond naar één en hetzelfde podium staat te kijken, maar geniet ook van muziek op een intiemere en kleinschaligere manier. De diversiteit is wat spreekt voor de groep, van ‘hiphop’ naar ‘elektro soul’, ‘ballads’ naar ‘nederpop’. Deze onontdekte parels die nog aan het begin van hun carrière staan, geven deze avond een primeur van wat zij aan de muziekwereld te bieden hebben.

De artiesten die zullen spelen zijn:

Francisca Floor vertelt met haar Nederlandstalige muziek een sonisch verhaal. Dit verhaal is gebaseerd op droomwerelden die voorbij gaan aan de realiteit, met als doel mensen aan het denken te zetten over hun eigen gevoelens en hun optiek op de wereld.

Marge Mae Bloom is een creatieveling, die zich neerzet als volwaardig songwriter en vocaliste die zichzelf begeleid op gitaar. Tijdens haar show in de Vorstin zul je haar in een nieuw licht zien. Met meer dan 10 jaar ervaring in uitvoerende kunsten wilt zij kunst en cultuur samen brengen op het podium.

Lena Marguerite schrijft eerlijke, diepe teksten en produceert muziek die het verhaal ondersteunt, wat zorgt voor bijzondere klanken en een unieke sfeer. Lena neemt je mee in haar wereld waarin ze open is over mentale gezondheid.

Isabel is een Nederlandse singer/songwriter. Door het gesprek met haarzelf aan te gaan schrijft Isabel over haar ervaringen en gevoelens, hopend dat mensen zich hierin kunnen vinden. Deze avond deelt ze voor het eerst haar muziek, dit in combinatie met haar band.

FRED MAYBE zijn zelf geproduceerde wereld is ontstaan uit zelfreflectie en connectie met de medemens. De rode draad in het verhaal is soms moeilijk te begrijpen, maar dat is oké. Het leven is ook een moeilijke spiraal om recht te trekken.

Teimoso vertelt met zijn eigen werk zijn levensverhaal. Hoe hij normaal alle touwtjes in handen heeft, geeft hij deze avond wat weg aan de band.

– Sophie Bell performt haar Nederlandstalige levensliedjes die je bij blijven. Zij begeleidt zichzelf op de piano en brengt een verassend einde aan haar act.

Ralph Moerman neemt je mee op reis door zijn emoties en ervaringen.
Ralph zal zichzelf begeleiden op de piano en gitaar. Weet hij jou ook te
ontroeren?

Instagram: @groundup.live


Mell & Vintage Future vr 24 jun ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify