Hallo Venray
donderdag 26 okt ‘17
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek |

Hallo Venray bestaat 30 jaar en dat mag gevierd worden! In 1992 kwam de doorbraak met het album ‘The More I Laugh, the Hornier Due Gets’, waarop hit single ‘Slow Change’ op staat. Wellicht ken je Hallo Venray van hun legendarisch Pinkpop optreden. Iets met netkousen en een pogostick.
Eerder dit jaar bracht de gitaar rockband het album ‘Where Is The Funky Party?’ uit via Excelsior Recordings. Antwoord op de titel/vraag: 26 oktober in podium de Vorstin!

Hallo Venray bestaat 30 jaar en viert dat met een album dat feller en urgenter klinkt dan ooit tevoren. De titel van het album is Where Is The Funky Party? en Hallo Venray geeft zelf het antwoord. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk. In de zomer van 2016 reisden Henk Koorn, Peter Konings en Henk Jonkers samen met JB Meijers af naar het zuiden van Frankrijk om daar in een studio aan de voet van de Mont Ventoux in een razend tempo Where Is The Funky Party? op te nemen. Het resultaat is werkelijk voortreffelijk of gewoon wat je mag verwachten van misschien wel de beste liveband van Nederland

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


China Crisis do 26 okt ‘17
AVROTROS muziekcafé za 28 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify