;
Handsome Poets Bekend van 'Sky on Fire'
vrijdag 17 jan ‘20
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 18,50 | deur € 20,50
muziek | Kleine zaal

Iedereen herkent de eerste noten van Sky on Fire en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen. Ze hebben alle grote festivals plat gespeeld, van Pinkpop en Lowlands tot Concert at Sea en Vrienden van Amstel. Ze hebben een volgepropte prijzenkast met platinum platen en alle mogelijke fraai vormgegeven prijzen. Op 17 januari staat Handsome Poets in de kleine zaal van de Vorstin.

Degene die  Handsome Poets niet kennen hoeven alleen maar de eerste noten te horen en zullen het herkennen van de radio, TV, en diverse films met wel als hoogtepunt hun nummer ‘Sky on Fire’ die wereldwijd ging, de tune van de Olympische Spelen van London werd en zelfs belandde in de Hollywood film Edge of 17 met Woody Harrelson & Hailee Steinfeld.

In een volgepropte prijzenkast staan o.a. platinum platen, fraai gedesignde prijzen voor o.a. Mega top50 award, meest gedraaide nummer op 3fm, best geklede band, en daarnaast vele nominaties. Ook de optredens liegen er niet om: Pinkpop, Lowlands, Vrienden van Amstel, Concert at Sea en meer.

Met inmiddels meer dan 500 optredens op de teller en met hun dansbare grooves, de frisse eighties sounds, de positieve vibes, zetten Handsome Poets een energieke show neer.


Avrotros Muziekcafé za 18 jan ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify