Hang Youth Furieuze hardcore poppunk van Vaderlandse bodem
zaterdag 19 mrt ‘22
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Kleine zaal

Hang Youth houdt bewust het midden tussen een grappig kunstproject, een kwade tweet en een bloedserieuze punkband.

In 2020 bracht Hang Youth de albums BOEL AAN DE HAND en ALLES MOET BETER uit, met ultrakorte maar radicaal furieuze hardcore poppunk-beukers als WAAROM IS ALLES ZO KK DUUR?, IK GEEF EEN NIER VOOR GEEN RUTTE IV en BELASTINGDIENST.

Uit de voegen barstend van sociale betrokkenheid voeren de jongens hun extreem anarchistische agenda door waar maar kan. Zo speelden ze meerdere primetime televisie en radiomomenten aan gort alswel een illegale bezetting van de Zuid As en ze zijn niet van plan daarmee te stoppen. Begin mei 2021 verscheen de nieuwe plaat HET K-WOORD. En als het kapitalisme daarna nog niet is gevallen, zal Hang Youth genoodzaakt zijn om nog meer albums uit te brengen.

 

Voorprogramma Zeldzame maakt graag energieke muziek en gebruikt daarbij zowel humor maar ook frustraties in zijn dagelijkse leven. Een mengelmoes van verschillende aspecten in zijn persoonlijkheid samengeperst tot een ongekende stijl. Zijn onorthodoxe lyrics zorgen ervoor dat iedereen die paden kruist met zijn muziek het niet snel zullen vergeten.


Dragonfruit + Een Kasper + GINGE vr 18 mrt ‘22
John Primer | Hoochie Mama's Blues Tavern zo 20 mrt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify