Dulfer 80 | De Vorstin Lentesessies Looking Back to the Future
vrijdag 18 jun ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Grote zaal

Door de nieuwe coronamaatregelen is er het een en ander veranderd voor dit concert.

Concreet houdt dit in dat we alle kaartkopers hebben moeten verdelen over meerdere shows, omdat de eerdere capaciteit van 74 personen per show niet mogelijk is. We hebben er namelijk voor gekozen om per optreden maximaal vijftig personen binnen te laten, zonder dat je je hoeft te laten testen voor toegang. We willen namelijk zo min mogelijk beperkingen opleggen aan onze bezoekers.

Gelukkig hebben we na overleg met Hans en zijn management op 17 juni een extra show toe kunnen voegen aan de eerder geplande twee shows op vrijdag 18 juni. Omdat we van alle kaartkopers weten op welke dag en op welk tijdstip de tickets zijn geboekt, hebben we besloten om op basis van deze gegevens iedereen te verdelen over de drie shows.

Tickethouders hebben hierover inmiddels een bericht ontvangen via e-mail!

Een extra show om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist Hans Dulfer zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulfer-klassiekers.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

De Vorstin Lentesessies is een reeks unieke zitconcerten. Dit voorjaar wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Lentesessies hier.


Avrotros Muziekcafé za 19 jun ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify