;
Dulfer 80 | De Vorstin Wintersessies Looking Back to the Future
vrijdag 22 jan ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Grote zaal

Dit is het verplaatste evenement van 23 oktober 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist Hans Dulfer zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulfer-klassiekers.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

De Vorstin Wintersessies is een reeks unieke zitconcerten. De winter wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Wintersessies hier.


Dulfer 80 | De Vorstin Wintersessies - extra show vr 22 jan ‘21
Jimmy Rosenberg | De Vorstin Wintersessies vr 29 jan ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify