;
HeavyLight + Stillmode + Roads To Roam
vrijdag 14 okt ‘16
open: 20:00u | start: 20:30u
€0 | €0
muziek | Podium de Vorstin

Een optreden van HeavyLight is emotioneel en energiek, maar ook ingetogen. HeavyLight maakt grote podia klein en kleine podia groot.

Het debuutalbum van HeavyLight ‘Your Kingdom’ werd enthousiast ontvangen door het publiek. De muziekrecensenten waren lovend en spraken over stadionrock en een on-Nederlandse sound. Stevige rock songs, afgewisseld met lyrische ballades en een enkel uitstapje naar electronica en dubstep.

Kenmerkend zijn ook de klassieke invloeden en het karakteristieke stemgeluid van Allart, versterkt door de meerstemmigheid van Jeroen, Dylan en Sander. Ook bijzonder is het slotnummer, de lullaby “Nighty Night”, opgenomen volgens een ‘binaural’ techniek die een 3D-Audio effect creëert als het nummer wordt beluisterd met een koptelefoon.

Giel Beelen na een live-optreden: “Oh man, wat houd ik van HeavyLight! De boys weten me iedere keer weer te verbazen”.

Stillmode
stillmode
Een nieuwe act, maar met bákken ervaring. Dat is Stillmode, de band die voortkwam uit de pop/rockformatie KinKobra. Met een vers geluid en vernieuwde inzet gaat de band met volle kracht vooruit, klaar om de wereld te veroveren.

Roads To Roam
Persfoto-Roads-To-Roam-2016
Roads To Roam is een alternative pop/rock band uit Hilversum. De diepgewortelde samenwerking tussen de vijf vrienden brengt catchy nummers met ballen voort, met een sound geïnspireerd door Kings of Leon & Kensington. Hun debuut single werd al gedraaid op 3FM en Radio Veronica.

LET OP: Deze avond is gratis voor Membercard-houders. Op vertoon van je kaart krijg je bij de kassa een gratis ticket. Kom wel op tijd, want vol = vol. 

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.HeavyLight - Temper

Stillmode - Outside World (Live @ de Vorstin)

Roads To Roam - Walking Away

AVROTROS Muziekcafé met o.a. Beth Hart za 15 okt ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify