;
Her Majesty Déjà Vu - a tribute to CSNY
zaterdag 22 apr ‘17
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 22,50 | deur € 22,50
muziek | Podium de Vorstin

Her Majesty brengt met hun show ‘Déjà Vu’ een eerbetoon aan vier legendarische muzikanten: David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash en Neil Young.

Bertolf Lentink (gitaar en zang), Jelle Paulusma (gitaar en zang), Diederik Nomden (gitaar, toetsen en zang), Dirk Schreuders (bas) en Bauke Bakker (drums en zang) verzorgen deze avond met een fantastische show over de samenwerking tussen vier legendarische muzikanten.

Déjà vu vertelt het verhaal achter de samenwerking tussen David Crosby, Stephen Stills, Graham Nash & Neil Young. De vier hadden allen in topbands gespeeld: Crosby in The Byrds, Stills & Young in Buffalo Springfield en Nash in The Hollies. In het eerste deel van de show kun je dan ook muziek verwachten van deze bands. Ook worden er nummers gespeeld van het in 1969 bejubelde debuutalbum van Crosby, Stills en Nash.

In 1970 voegde Neil Young zich bij het trio en ontstond CSNY. Het viertal speelde op het fameuze Woodstock-festival en maakte vervolgens het meesterwerk ‘Déjà vu’. Her Majesty brengt in het tweede deel van hun show een ode aan de muzikanten én hun muziek, dit alles ondersteund met filmfragmenten.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.
(Je kunt alleen contant betalen!)Indian Askin za 22 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify