;
Heroes: A Tribute to Willy de Ville Stars That Speak
vrijdag 02 jun ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek |

Dat de muziek van Willy De Ville enorm leeft na zijn overlijden in 2009 blijkt uit het feit dat zijn muziek en concerten nog steeds dagelijks te horen en te zien zijn op allerlei media.

Voor het seizoen 2017/2018 koos Jimmy Sterman voor een selectie uit het omvangrijke repertoir van Willy De Ville, op aanraden van vele muzikale vrienden en met name gestimuleerd door Han van Beek (Hesp Amsterdam)

Dit heeft geresulteerd in het “Stars That Speak” project, een volwaardige productie die hij bedacht en schreef en samen met Kees Koek geproduceerd heeft, ondersteund door een geweldige crew, bandleden en niet in het minst door zijn lieve partner, vrienden en familie.

Naast een theater-tour 2017/2018 wordt er ook gewerkt aan een tour voor het podium. Jimmy Sterman is niet alleen bekend van zijn band Jimmy’s Gang, maar ook van zijn samenwerking met Herman Brood. Als kleine jongen was Jimmy al bekend van televisie en theater en speelde een hoofdrol in de internationaal bekroonde film Paw.

Stars That Speak duurt ongeveer twee uur en wordt omlijst met beelden en een mooie lichtshow. Voor dit project heeft Jimmy niet de minste muzikanten bij elkaar gezocht.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


AVROTROS muziekcafé met o.a. Kris Berry za 3 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify