;
Hillywood Rainbow Ball Spetterende afsluiting Hilversumse Rainbow Week
vrijdag 16 okt ‘20
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Grote zaal + Kleine zaal

De Hilversumse Rainbow Week wordt in De Vorstin spetterend afgesloten met het Hillywood Rainbow Ball.

Tijdens deze feestelijke afsluiting van de Rainbow Week wordt de Hilversumse Rainbow Award uitgereikt, maar zijn er ook diverse optredens. Zo brengt Niki Today een ode aan het Eurovisie Songfestival, deelt cabaretier Kirsten van Teijn op soms hilarische wijze haar leven met ons en is het aan Ferry de Ruiter om de Hillywood Rainbow Ball waanzinnig af te sluiten.

Mocht het niet gelukt zijn om een ticket te bemachtigen voor de Hillywood Rainbow Ball, dan is er speciaal voor diegenen een livestream opgezet.

De livestream is te volgen vanaf 16 oktober om 22:00 via: https://www.devorstin.nl/hillywood-rainbow-ball-ook-live-te-volgen/


Over Niki Today:

We kennen allemaal het Eurovisie songfestival. Je haat het of je vindt het geweldig! Hoe dan ook, het is en blijft en hysterisch fenomeen. De zingende Drag Queen Miss Niki Today (Pride Ambassadeur en Miss Drag Queen Netherlands 2016) en haar muzikale partner DirQ, nemen je in een klein half uur mee in de rijke cultuur en geweldige kitsch van dit wereldberoemde evenement. Geniet van een waanzinnige show vol songfestivalklassiekers, grappige anekdotes, een quiz met een hoog sing-a-long-gehalte en just a bloody good time! Kom je ook gezellig meeneuriën?

Over Kirsten van Teijn:

In 2013 won Kirsten de Jury-, Publieks- & Persoonlijkheidsprijs op het Groninger studenten cabaretfestival uit handen van juryvoorzitter en Volkskrant-recensent Patrick van den Hanenberg. Eerder dat jaar won ze ook al de Jury- en Publieksprijs op het Griffioen/Zuidplein cabaretfestival. Sindsdien heeft ze meerdere succesvolle theatershows gemaakt. Haar laatste wapenfeit is (S)EXPERIMENT. Hierin doet ze op hilarische wijze verslag van haar leven met haar vriend én vriendin, aangevuld met prachtige liedjes over identiteit, seksualiteit en gender.

Over Ferry de Ruiter:

Om dit eigenzinnige, brutale maar zachtaardige talent kan je niet meer heen. Ferry de Ruiter breekt met alle labels die op muziek en op mensen geplakt worden. Als de eerste persoon wereldwijd in The Voice die deelnam in drag, werd dat in 2015 beloond met de Dutch Rainbow Award voor Beste
Mediamoment. Na optredens op de Dam en shows met de band op verschillende poppodia zoals Paradiso kwam Ferry eerder dit jaar met de debuutsingle So Close, die samen met Duncan Laurence geschreven is.

De Vorstin Herfstsessies is een reeks unieke zitconcerten. Het najaar van 2020 wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Herfstsessies hier.


Avrotros Muziekcafé za 17 okt ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify