;
Hip Hop Pride Night Urban culture festival
woensdag 16 okt ‘19
open: 17:00u | start: 17:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Tijdens Hip-Hop Pride Night laten we zien dat urban en pride hand in hand gaan! Urban in alle vormen komen langs deze avond: Live performances (muziek & dans), Live-art, Documentaire ‘When the Beat Drops’ en we sluiten de avond af met 2 dope DJ’s. Het eerste drankje, en vele hapjes zijn bij de prijs inbegrepen!

DJ’s:

Dj Shug La Sheeda begon als een hiphopdanseres en groeide uit tot de cultuur en beweging. Ze had altijd een passie voor muziek, dus volgde ze haar hart en raakte verslaafd aan de decks. Shug is een hiphop / urban / caribisch / eclectisch DJ.

Dj Cassie 6 draait de meest funky en jazzy platen die je ooit zal horen. Hij werd bekend in de Amsterdamse Gay scene en ballroom scene. Neem extra shirts mee want Cassie 6 komt speciaal om iedereen te laten zweten op de dansvloer.

Live performances:

MC Mulu
De Groningse rapper Mulu maakte in 2015 naam met zijn debuutalbum Glasplaat. Waar Mulu vroeger de negatieve kanten van het leven belichtte op rauwe beats, doet hij tegenwoordig het tegenovergestelde. Zijn lach is zijn kracht, en die deelt hij graag. In 2018 kwam hij met zijn eerste single van zijn nieuwe plaat. In 2018 is hij publiekelijk uit de kast gekomen in ”The confession Booth” bij het item van 3fm DJ Joran Kaat.

Ramses
Ramses werd een activist in zijn dans om verandering te brengen. “Omdat ik al op jonge leeftijd wist dat ik zou worden aangekeken omdat ik ‘te groot of te zwaar’ was. Ik heb mezelf beloofd te vechten voor acceptatie op elk dansplatform waar ik in kon stappen. Niet alleen voor mezelf, maar voor elke mannelijke en vrouwelijke danser met grote maten die een droom hebben.”

Next Episode
De jonge talenten van Next Episode hebben samen met hun coach Kim Tawjoeram een eigen dans showcase gemaakt voor deze avond. Een showcase waar de boodschap voor de volgende generatie centraal staat: unity, liefde en connectie.

Live Art:

Nader Nafi
Nader Nafi is geboren in Koeweit en leefde in zijn jonge jaren midden in de Golf oorlog in Koeweit. De enige redding die Nader had was spelen en tekenen, met viltstiften en kleurplaten gekregen van zijn vader. Nu is Nader een kunstenaar in de breedste zin van het woord. Zijn werk komt voort uit noodzaak en is een ijzige schreeuw naar vrijheid.

Documentaire:

When the beat drops
Deze film geeft een frisse blik achter de opkomende danscultuur ‘Bucking’. Terwijl het voguing uit de ballroomscene van NYC explodeerde, werd bucking in de clubs van the deep south gepionierd als een nieuwe vorm van dansexpressie. De beroemde choreograaf en filmmaker Jamal Sims laat in deze film de warmhartige en woeste zwarte queer artiesten zien, die deel uitmaken van een van de toonaangevende ‘bucking’ groepen in de stad Atlanta. Deze film wordt aangeboden door International Queer and Migrant Film Festival.

De avond wordt gehost door MC Seanuman. Hij staat bekend als Danser, Dj, MC, jongerenwerker en organiser en is directeur van Stichting Dynamic Arts. Met z’n stichting wilt hij jongeren bereiken om hun passie te ontdekken en te ontwikkelen zodat ze geluk kunnen ervaren in hun leven, en dit geluk kunnen onderhouden.

Programma:
17:00 Deuren open
17:30 Start Docu ‘When the Beat Drops’ met hapjes
19:00 Live Performance door MC Mulu & Ramses Papa
19:30 Opening set DJ Shug La Sheedah
21:00 Performance Next Episode & MC Mulu
21:15 Closing set DJ Cassie 6

Live-Art: Nader Nafi
Host: MC Seanuman


Comedy Cowboys do 17 okt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify