;
Hollandse Avond ft. Tino Martin Nederlandstalige avond
zaterdag 21 sep ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 25 | deur € 27,50
muziek | Huiskamer + Grote zaal

Inmiddels een jaarlijks fenomeen: De Hollandse Avond! De afgelopen jaren startten we de herfst met een heerlijke avond Nederlandstalige meezingers! Eerdere edities ontvingen we Martijn Fischer, André Hazes en Wolter Kroes. De meer dan waardige opvolger is Tino Martin!

Tino Martin
Tino Martin was in de Hollandse scene zeker geen onbekende! Maar wie hem nog niet kende werd afgelopen zomer omver geblazen door zijn performances in het programma Beste Zangers!
In 2013 tekent Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer ‘Doe wat je wil’. Gevolgd door nog 3 singles in 2014. Meerdere succesvolle albums volgenden met als resultaat een uitverkochte show in Ziggodome in 2017. In 2018 geeft Tino 2 uitverkochte concerten in Koninklijk Theater Carré en het AFAS Circustheater en staat opnieuw in het Ziggo Dome!

Mart Hoogkamer
Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talentshow Holland’s Got Talent blijven niet onopgemerkt in de media en met het nummer ‘Liefde’ van Willy Alberti raakt hij de harten van velen. Niet alleen door de jury, maar ook door de familie Alberti zelf wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière. Mart Hoogkamer heeft zich anno 2018 ontwikkeld tot dé nieuwe volkszanger van Nederland, die met zijn karakteristieke stem – ondanks zijn leeftijd – jong en oud weet te raken.

Quincy Brink
Quincy werd in Amsterdam geboren, maar groeide op in de Gooi- en Vechtstreek. De muziek van André Hazes vormde de soundtrack van zijn jeugd. En vanaf het moment dat hij als klein mannetje zag hoe vrolijk mensen werden van muziek, wist hij dat hij zanger wilde worden. In de Gooise dorpscafés kreeg Quincy regelmatig een microfoon in zijn handen gedrukt met de vraag een paar nummertjes mee te zingen. In maart 2019 kwam debuut single ‘Verliefd’ uit. Ondertussen trad Quincy Brink steeds vaker op, onder meer tijdens Pride Amsterdam op het Rembrandtplein en op Koningsdag op het buitenpodium van De Twee Zwaantjes in de Amsterdamse Jordaan.
In mei 2019 werden Quincy en zijn vriendin enige tijd gevolgd door het tv-programma “Typisch” van BNNVARA.

Sven Davis
Sven Davis deed harten smelten met zijn vertolking van het nummer All By Myself in het RTL4 programma Holland’s Got Talent. Met zijn brede repetoire aan Nederpop (Borsato, Bløf) en zijn eigen werk zal Sven Davis de perfecte opwarmer zijn voor Tino Martin op 21 september.

Jason Bouman

In het voorjaar van 2013 trok Jason Bouman de stoute schoenen aan en deed hij auditie voor het programma Bloed, Zweet en Tranen. Met het nummer ‘Kleine jongen’ van André Hazes, zorgde hij ervoor dat de jury na een aantal seconden overtuigd was van zijn zangkwaliteiten. In maart 2014 bracht hij zijn album, ‘Zomaar Ineens’, uit met 7 eigen nummers en 4 covers. Na grote optredens in het Ziggo Dome, Gelredome en Tros pleinfeesten verzorgt Jason Bouman op 21 september het voorprogramma van Tino Martin.

Een ding is zeker: 21 september 2019 wordt een oergezellige meezingavond!

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Mark Foggo za 21 sep ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify