Hoochie Mama’s Blues Tavern | De Vorstin Herfstsessies 30 Years Of Blues Rock
vrijdag 30 okt ‘20
open: 21:00u | start: 21:30u
muziek | Grote zaal

Hoochie Mama bestaat dit jaar 30 jaar. Dertig jaar live rhythm & blues from Hillywood! En dat willen we ondanks Corona groots met jullie vieren…

De Hoochie Mama’s Blues Taverns, georganiseerd door Hoochie Mama samen met De Vorstin, zijn de afgelopen twee jaar een enorm succes gebleken dankzij jullie opkomst en support. Waarvoor onze eeuwige dank.

Om dit te vieren willen we graag met alle fans en trouwe bezoekers een feestje vieren.

Op vrijdag 30 oktober kun je Hoochie Mama’s 30-jarig bestaan meevieren bij voor slechts €10,-. Snap je hem? (30-10)

Er zijn maar 74 tickets beschikbaar, dus … grijp je kans!

Tot 30 Rocktober!

Hoochie Mama bestaat uit:
Theo Duurland: Bas en leadzang
Pim Dollé: Gitaar
Pascal Numan: Drums en achtergrond zang
Ron Dollé: Blues Harp

Bio Hoochie Mama:

De Hilversumse formatie Hoochie Mama is opgericht in 1990 als de rockformatie Zaffy and the Boomers. De muziek was destijds met name beïnvloed door de Grunge en Rock. Toen twee leden de band in 1996 verlieten is de rest verder gegaan als een trio onder de naam Noisebox, waarbij het repertoire compleet werd vernieuwd.

Ron Dollé, sinds het begin de toegewijde geluidstechnicus, betrad voor het eerst het podium in 1999 met de mondharmonica. Dit werd door de fans zeer goed ontvangen. Als gevolg daarvan ging de band meer bluesnummers aan het repertoire toevoegen en besloten ze dat de naam Hoochie Mama beter paste bij deze nieuw ingeslagen weg. De naam is afgeleid van Muddy Waters-klassieker Hoochie Coochie Man.

Naast eigen materiaal speelt de band diverse covers van o.a. Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Spencer Davis Group, John Lee Hooker, Muddy Waters en vele andere blueshelden.

Over Hoochie Mama’s Blues Tavern-middagen in De Vorstin:

In samenwerking met Poppodium De Vorstin in Hilversum organiseren de lokale blueshelden van Hoochie Mama heerlijke bluesmiddagen!
De bandleden zijn tijdens “Hoochie Mama’s Blues Tavern” de gastheren en nemen je elke keer mee in een onvergetelijke middag met zowel nationale en internationale bluesartiesten.

De Vorstin Herfstsessies is een reeks unieke zitconcerten. Het najaar van 2020 wordt gevuld met een serie van intieme optredens in de grote zaal. Een persoonlijk concert op een veilige anderhalve meter afstand. Check de spelregels van onze Herfstsessies hier.


AvroTros Muziekcafé za 31 okt ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify