;
Horns inda House Soul, funk en rock covers uit de jaren 70 en 80!
zaterdag 30 jun ‘18
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek | Kleine zaal

Voor de lekkerste soul, funk en rock covers uit de jaren 70 en 80 zit je bij Horns inda House helemaal goed. Op zaterdagavond 30 juni aanstaande vult de groep (met 17 bandleden!) opnieuw het podium in De Vorstin, Hilversum. Dans en zing mee op de lekkerste live versies van Tower of Power, Earth, Wind and Fire, Chicago, Stevie Wonder, Chaka Kahn en veel meer!

Het begon als een éénmalig project elf jaar geleden; samengesteld door de inmiddels veel te jong overleden Victor Oskam (o.a. slagwerker Philharmonisch orkest en leraar Conservatorium Amsterdam), Gert van Voorst (trombone en bandleider) en Alex de Haan (trompet en muzikaal leider) uit muzikanten van diverse Gooise coverbands en blazers van de plaatselijk e muziekvereniging Bmol te ‘s-Graveland (en daarbuiten). Van een eerste gastoptreden tussen de uitvoeringen van de diverse slagwerk- en blazersgroepen van Bmol groeide The Horns uit tot een enthousiast swingende coverband met een, mede dankzij de blazers, unieke sound. Er is bewust voor gekozen niet heel vaak op te treden, maar als het eenmaal zover is dan gaat de boel ook werkelijk los.

Tijdens hun optreden in De Vorstin zullen de (vaak meerstemmige) zangpartijen ingevuld worden door een aantal in de regio bekende gasten die graag aan de uitnodiging gehoor gaven om opnieuw met deze band hun kunnen te laten horen. Pia Barentsen (o.a. Trio Vinyl), Rini Kleijn (Rini’s Blues Kitchen, Soulmachine) en Benjamin Sims ( o.a. Blue Friday, Gimmick, Soulmachine) zullen samen met “The Horns” ongetwijfeld weer voor een ongekend bruisende seventies-party gaan zorgen!

Afterparty Hilversum Alive: Discobar
Mocht je nog niet uit gefeest zijn na Horns inda House of Hilversum Alive, dan ben je welkom bij Discobar! We gaan een feestje bouwen met VJ’s Branco (wereld beroemd van Soul Food en dan net terug van de Introquiz op Hilversum Alive!) en Arnov (Tijdmasjien) dus kom naar deze laatste Discobar van dit seizoen. De Discobar DJ’s zullen weer een lekker feestje voor je verzorgen met natuurlijk al je verzoekplaten; van pop tot fout. Entree is gratis vanaf 00.00 uur (en samen met Horns inda house €7,50.)


The Laundry BigBand ft. Laura Fygi ma 2 jul ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify