;
Horns Inda House Soul, funk en rock covers uit de jaren 70 en 80!
zaterdag 12 okt ‘19
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 10 | deur € 10
muziek | Kleine zaal

Voor de derde keer in successie zal de Gooise coverband Horns inda House de kleine zaal in De Vorstin op haar grondvesten doen schudden. Een ding is zeker, met The Horns inda House wordt het swingen geblazen op 12 oktober.

“Horns inda House” is een uit de Gooi en Vechtstreek afkomstige coverband. De sound wordt vooral gekenmerkt door de negen muzikanten sterke blazerssectie. Met de strak en solide swingende ritmesectie, meerdere zangers en zangeressen brengt deze veelzijdige band rock-, funk-, disco- en soul-klassiekers; voornamelijk uit de zeventiger jaren.

Horns inda House speelt repertoire van onder andere The Commodores, Earth Wind and Fire, Chicago, James Brown, Chaka Kahn, Incognito, Tower of Power en hun optreden maakt van iedere gelegenheid een bruisende seventies-party.

Discobar (The Afterparty)
Nog niet klaar om naar huis te gaan na Horns Inda House? We’ve got you! Althans, de VJ’s van Discobar.
De VJ’s Arnov en Pierre van Discobar zullen voor en na het concert een feestje bouwen. Met natuurlijk al je verzoekplaten en videoclips van goud tot nieuw en van goed tot fout. Entree is gratis maar samen met Horns Inda house €10,00.


Hitjesgolf za 12 okt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify